Boşverin Facebook'u... Dış mihrakların işlerin bunlar hep...
Bizim fotoları da birileri paylaşsa ya azcık ?? Okadar çadır kurduk, tuvalet sırasında bekledik, Ankara MT yazdık pankartlara![]()
Ana, asıl beni çekmişler, yakın çekimdeki benmişim meğer, tarih atmışlar üzerime
http://i732.photobucket.com/albums/ww330/eskisehirenduro/Motofest 2/DSCN0908.jpg
Moruk, KLR yi istemeye gittiğimiz abi, bu abi değil miydi??
O fotodaki bizim klrci abi değil sanki yahu :sunny: ismini ben hatırlamıyorum ama adı Murat ise bu kişi o olabilir..
Erhan eline sağlıkçok güzel kareler..
İyi hatırlıyorum ya, bu temiz yüzlü abiydiAdı da murat, eskişehir forumundan gördüm. Acaba o yarıştaki DT onun muydu diye düşündüm şimdi, cross yapıyorum felan diyordu...
beyler şimdi motorların mekanik işlerini, prensiplerini, yolda kalsak sorunun ne olduğunun teşhisi, geçiçi çözümlerin ne olabileceği gibi noktaları nasıl öğrenebiliriz...mümkün olsa pedere beni sanayiye, motor ustasına çırak ver diyecem ama maalesef
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------
beyler 15 eylül de serhat Kılavuz teorik, kapalı alan eğitimi ve yol eğitimi veriyomuş...sanırım 3 gün..sitesinde ya da facebook sayfasına tam olarak ilan etmedi ama tarih 15 eylül olacak sanırım..ben şehir dışındayım o tarihlerde..ilgilenenler takip edebilir...
Serhat Kılavuz sürüş akademisinin sahibi. İstanbul'da asıl ama arada Ankara'ya gelip kurs veriyor. Bildiğiniz 1-2günlük ileri sürüş eğitimi. Bunları başarı ile tamamlayanlarla 3.gün uzun yol eğitimine çıkılıyor ve sertifika veriliyor. O da kasko'da 50%'e varan indirim sağlayabiliyor. Yamaha Baydar ile anlaşmaları var sanırım. Oradan da bilgi alabilirsiniz.Cahilliğime verin, Serhat Yavuz kimdir ? Netten biraz baktım ama buradan tanıyan birileri varsa tanıtabilir mi? Eğitim için daha detaylı bilgiyi de bekliyoruz...
Aynen öyleEline alet edavat almadan kurcalamadan kırıp dökmeden öğrenilmiyo bir de el yatkınlığı olması lazım ,yıllardır sürekli okuyorum forumları ama teoriden öteye bir gelişme yok =) Kurcalamadan olmuyor o eller tırnaklar yağ içinde kalacak illa ki .
Cahilliğime verin, Serhat Yavuz kimdir ? Netten biraz baktım ama buradan tanıyan birileri varsa tanıtabilir mi? Eğitim için daha detaylı bilgiyi de bekliyoruz...