bu arada doğum günlerini kutlamayı unutmuşum...aslında yazmıştım ama şu süre kısıtlama meselesi yüzünden post edememiştik gitmemiş..şimdi farkettim...
Selamlar, ağalar beyler, yine bir acemi, yine bir kararsız siz ankaralı dostlarından yardım istiyor. geçen yıl bu zamanlar yine bu sayfadan ehliyet tavsiyesini hallettikten sonra biraz para denkleştirinceye kadar bir yıl geçti. ehliyet cepte motor için 4000-4500 arası para cepte. malumunuz ankara'da yukarıdaki arkadaşların bahsettiği gibi motor bulma sıkıntısı da var. ben size şu motoru sormak istiyorum. almaya niyetlenmiş ya da ulusan'dan alışveriş yapan bu motoru gören inceleyen ya da aramızdan bir arkadaşın motoru mudur?.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ar-temizi-fabrikada-olur-ancak-79036901/detay
fiyat yorumunuz/başlangıç için model seçimim/ ya da sizin tavsiyeniz bir motor var mı?
o değilde erhan sen 657 değilmisin arkadaş ne mesaisi yapıp duruyorsun beyav?
:rendeer:
sağ olasın yunus hocam, takip ediyordum bu başlığı ama gözümden kaçmış. Ya nasip artık başkasına bakarız o zaman. İyi hafta sonları dilerim sizlere.
sorma la bizim işler böyle genelde...ayrıca bu ara işlerin tam çetrefilli olduğu dönemler, onun için kitleme oluyo sık sık..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------
beyler bu arada topcase çok elzem bişey mi, yani olmazsa keyif kaçar mı..nelerden mahrum kalırım, ikameleri nelerdir. 200-300 km lik günü birlik bir tura çıktığımda burnumdan gelir mi? sırt çantası ihtiyaç görür mü?
Selamlar, ağalar beyler, yine bir acemi, yine bir kararsız siz ankaralı dostlarından yardım istiyor. geçen yıl bu zamanlar yine bu sayfadan ehliyet tavsiyesini hallettikten sonra biraz para denkleştirinceye kadar bir yıl geçti. ehliyet cepte motor için 4000-4500 arası para cepte. malumunuz ankara'da yukarıdaki arkadaşların bahsettiği gibi motor bulma sıkıntısı da var. ben size şu motoru sormak istiyorum. almaya niyetlenmiş ya da ulusan'dan alışveriş yapan bu motoru gören inceleyen ya da aramızdan bir arkadaşın motoru mudur?.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ar-temizi-fabrikada-olur-ancak-79036901/detay
fiyat yorumunuz/başlangıç için model seçimim/ ya da sizin tavsiyeniz bir motor var mı?
sorma la bizim işler böyle genelde...ayrıca bu ara işlerin tam çetrefilli olduğu dönemler, onun için kitleme oluyo sık sık..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------
beyler bu arada topcase çok elzem bişey mi, yani olmazsa keyif kaçar mı..nelerden mahrum kalırım, ikameleri nelerdir. 200-300 km lik günü birlik bir tura çıktığımda burnumdan gelir mi? sırt çantası ihtiyaç görür mü?
Senin motor olayında yokmu bir gelişme?
alacağın eşyaya da bağlı aslında sırt çantası ağır olursa sıkıntı tabi ayrıca topcase racing in ruhuna aykırı bence![]()
ipotekli olayından vazgeçtim. ankara da iki motor var...nisan sonuna kadar satılammaları için dua edicem...daha önce almak istersem de nakit olayını çözmem gerekiyo...kuyum işine girilebilir
aykırı olduğu için tedirginim zaten..mecbur sırt çantası idare edicez...
Koray Tam Vat is dı metriks çıkmışssın![]()
Mutlu yıllar diliyorum Berkay, yeni motorunla da kazasız güzel günler geçirmen dileklerimle...
+ Buğrahan, senin de doğum günün kutlu olsun kardeşim
ooo buberkk buğra doğum günün kutlu olsn..Hepi pörtlek![]()
O zaman bu parça hem sana hemde berkaya gelsin..
[YT]qZ-bMijtOng[/YT]
Koray Tam Vat is dı metriks çıkmışssın
Her eve lazım bi tane abi :queen: bizimkide 1 keresinde depoyu fullemişti benim ama sonradan pişman oldu :mrgreen: olm bu kadar benzin alıyomuymuş len bu demişti hala aklıma geldikçe gülerim ya :mrgreen: :queen: Nice senelere nice abinle uzun yollara gitmen dileğiyle :rendeer:
topcasi kullanmasan aparatı bile kötü geliyo bana...