Erhan dostum ertan motoru satmaktan vazgeçti kafasına uyan bir motor bulamadığı için. Bence bu alternatiflerin hepsini çöpe at abi. cbr250 tek silindir, spor motor için çok zayıf, at çöpe. gt250r sürüş pozisyonu çok kötü, 100 km gittim la dedim yeter yok binmiyorum... gt250 comet biraz daha iyi gibi gibi. apache hk birşey diyemem ama commuter sevmiyorum ben

cbr125 çok ince ufacık tefecik batıkent karfura birisi park ediyor, her gördüğümde gülüyorum resmen nası cbr lan bu diye. hedefim transalp, v-strom falan demissin bi mesajında ve gidip cbr125e 6000-6500 falan veriyorsun. Yapma etme lütfen ya git o paraya kral bir tane pegaso 650 al. ne 125cc ile uğraş ne hayallerinden vazgeç. Pegaso kullanan ve sonra v-strom alan arkadaşlarım var hala anlatırlar pegasonun ruhu bambaşkaydı diye, italyan motor abi sonuçta çok farklı. pegasoyu enjeksiyonlu almayacaksın, karbüratörlü alacaksın bakacaksan aklında olsun, enjeksiyonlularda sorun oluyor, karbüratörlüler taş

180 kg. makina şehir içide sıkıntı olmaz gayet rahat kullanırsın, çokda rahat yaa adam

Sen endurocu adamsın pegasoyla başlarsın 3-5 sene sonra bi tane capanord alırsın sonra herşey çok güzel olur
Hatta şöyle bir ilanda gözüme çarptı nedir ne değildir bilmiyorum ama;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...pegaso-650-2000-servis-bakimli-77224884/detay