[Ankara - MT]

125cc ayaş yolunda, istanbul yolunda, eskişehir yolunda v.s çok eziliyor, öyle böyle değil..
sağdan gitsen özellikle istanbul yolunda kamyon tekerlerinin açtığı patika sinirini ve dengeni bozuyor,
ortadan gitsen aynaya her baktığında biri panikle senden biranönce kurtulmaya çalışıyor..
yüksek devirde hızlı ve ortadan gideyim desen çok yakıyor, vibrasyon ve ses kafa yoruyor v.s v.s..
bizim şirket iskitlerde, ev eryamanda bu yolu 125cc, 150cc makinelerle yaptım, 250 alınca berbat ve boş bir tecrübe olduğunu anladım.. :pr:
uzun oldu ama umarım doğru karara giden yolda etkimiz olur,
250de çok ezilmiyor, ortadan, soldan rahat seyir edebiliyorum.. vites küçültüp kontra yaptığımda rahatlıkla sollaya biliyorum aynı yollarda...

yorumun için tşkler...dediklerin doğrudur...benim ev balgatta..iş yeri bakanlıklar...hafta sonu da artık neresi olursa bakarım ama bahsettiğin ana arterleri çok sık kullanacağımı zannetmiyorum..olursa da toplu sürüşlerde olur orda da zaten topluca eziliriz..:)

abi 2011 öncesi ve sonrası görsel olarak hacmen çok fark var...250 cc görüntüsü vermişler..sadece tekerler kalın 250 de...onun için 2011 düşünüyorum...bütçemle de uyumlu..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yorumun için tşkler...dediklerin doğrudur...benim ev balgatta..iş yeri bakanlıklar...hafta sonu da artık neresi olursa bakarım ama bahsettiğin ana arterleri çok sık kullanacağımı zannetmiyorum..olursa da toplu sürüşlerde olur orda da zaten topluca eziliriz..:)

abi 2011 öncesi ve sonrası görsel olarak hacmen çok fark var...250 cc görüntüsü vermişler..sadece tekerler kalın 250 de...onun için 2011 düşünüyorum...bütçemle de uyumlu..

ozaman cbr125 ve kalite derim :cat:

Sana attığım linke baktım da kırmızı siyah olan temiz görünüyor 5000 lira olan
Siyah var bi 6500 e onun sahibi de genç baya görmek lazım.

6000 e bağlanabilir belki ankaradaki gerçi kayserideki de 6000 olur...
Bana soracak olursan o kadar yüksek modelli alma.
3-4 civarında bi motor al çünkü seneye mutlaka yükseltmek için satacaksın.zararın fazla olur gibime geliyor.bi düşün bence.

abi 6000 e bağlansın sıfırı 6500 lira sitesinde...

valla satmadaki zararı kabullenebilirim..çünkü baya bi görsellik farkı var bi kasa öncesiyle..
arkadaş herkes de zıbardı mı..kimseden ses soluk çıkmıyo başka?
benim de yatmam lazım...

Neyse yat sende bu muhabbet bitmez sabaha kadar :)

Hcr

mt ankaraya iyi geceler forumun genelde takipçisiyim kısmet olursa hafta sonundaki geziye bende katılıp sizlerle tanışmak isterim

Merhaba hoş geldiniz.arada bir de yazın.hafta sonu bekleriz.

Tamam.yol üzerinden alırız.kask ve ehliyet var değil mi.yolda sıkıntı olmasın.

Moderatör
vay! bizim mekanımızda bize artistik mi yapıyon la yalovalı!
parmak arasını giymeyi bırak görmeye bile tahammülüm yok, öyle gıcık kaparım kendisinden.
yazma sayfamıza, yabancıları sevmezik burda :)

Askerligimi orda yaptim ben, Genelkurmaydan iznim var, nerde Ankara'yi gorursen dal iceri dediler :p

abi 6000 e bağlansın sıfırı 6500 lira sitesinde...

valla satmadaki zararı kabullenebilirim..çünkü baya bi görsellik farkı var bi kasa öncesiyle..
arkadaş herkes de zıbardı mı..kimseden ses soluk çıkmıyo başka?
benim de yatmam lazım...

cbr 125 ; motosikleti sevdiren, sorunsuz harika bir motordur , şehir içi kıvraklığı ve bence gayet yeterli performansı,ekonomik yakıt tüketimi,sempatik ve ilgi çekici görünüşü,piyasasının her zaman aktif ve canlı olması v.b bir sürü nedenden dolayı ben de ilk motorum ilk göz ağrım cbr 125'i öneririm hocam sana , temiz bakımlı bir tanesine denk gelirsen pişman olmaz büyük keyif alırsın.

cbr 125 ; motosikleti sevdiren, sorunsuz harika bir motordur , şehir içi kıvraklığı ve bence gayet yeterli performansı,ekonomik yakıt tüketimi,sempatik ve ilgi çekici görünüşü,piyasasının her zaman aktif ve canlı olması v.b bir sürü nedenden dolayı ben de ilk motorum ilk göz ağrım cbr 125'i öneririm hocam sana , temiz bakımlı bir tanesine denk gelirsen pişman olmaz büyük keyif alırsın.

eyvallah hocam ısınmaya başladım giderek...

eyvallah abi saolasın...
cbr 125 r a birden ısındım valla...

eyvallah hocam ısınmaya başladım giderek...

yeni kasalara bakmıyorsan bizim burakta bar bir cbr125 fiyatıda gayet güzeldi motora ben zaten kefilim düşünürsen bi ara görüş derim erhan..

Isın hocam ısın cıbır iyidir, 2 yıl önce Ankara MT tayfa'da 3 tane cıbır vardı ,vızır vızır dolaşırdık yunus müdür hatırlar o günleri =)

o kadar oldumu yahu :queen: Cemde sende birde tarıkda var idi :) hakkaten sorunsuz makina kolay kolay öldüremezsin uzun yolda da hızlanabiliyordu tarıkın 125 cbr ı benim 200lük asyadan hızlı gidiyodu düşün yani :mrgreen:

yeni kasalara bakıyom yunus ya...öncekiler bisiklet gibi geliyo...gerçi hiç yakından görmedim hep foto...eski kasa düşünsem fiyatları da güzel..

olmamı yaa müdür uzun zaman oldu =) özellikle tarıktaki makina çok çok temiz iyi bir motordu istanbul yolunda bir ben bir o uzardık gücümüz yettiğince =) cbr 125 için ben önceki kasa da alınabilir diye düşünüyorum motoruna özen göstermiş hor kullanmamış birine denk gelinirse kaçırılmamalı güzel bir başlangıç olur.

Selamlar dostlar...

Organizasyonların belini kırdınız bu aralar da fazla mesailer de benim belimi kırdı... Sabah 07:00, Akşam 22:30 çalışıyorum... Sizleri özledim, motorsikleti de özledim... Bi kaç motorla pazarlığım sürmekte, inşallah birini alıyorum ve gezilere koşa koşa geliyorum... Az kaldı... :queen:

Hüseyin Abi, motorun hayırlı olsun... Kenan, bana bi regal bulamadın ya sana da helal olsun... :cherry:

Saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar