SLM ARKDASLAR SITEDE YENIYIM ANKARA GRUBU OLMUS RESMEN NERDE BU MILLET MOTORLAR GARAJLARDA ANLADIKTA SIZLER NERDESINIZ YAZ GELIYO GEZILERE GITMEK ISTIYEN YOKMU HERKEZMI SINGLE TAKILCAK BU YAZ ....
apache aldım abi![]()
Çok teşekkür ederim şadan ağabeyim.yağmur kar olmazsa eğer,bu pazar kızılcahamam gezisi düşünüyoruz bekleriz
---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:02 ----------
01.04.2011 pazar günü kızılcahamam gezisi.
Buluşma noktası...Çiftlik kavşağı efe honda önü.
Yaz mevsimine yaklaştığımız bu zamanlarda,artık resmen sezonu açıp ilk uzun yola beraber çıkıp güzel bir gün yaşayalım mı?
Saat 09:45 de efe honda önünde buluşma.Saat 10:00 da teker döner.
Kurtboğazı barajında fotoğraf çekimi için mola.Kızılcahamam'a varış.*
kahvaltı Ve öğle yemeği için tekliflere göre hareket ederiz.
ister alışveriş yapar kendimiz hallederiz.Ya da dışarıdan hazır olarak yeriz.
Akşam saat 16:00 civarında hareket eder hava kararmadan ankaraya döneriz.
Fikirleri olanlar lütfen belirtsin.
SLM ARKDASLAR SITEDE YENIYIM ANKARA GRUBU OLMUS RESMEN NERDE BU MILLET MOTORLAR GARAJLARDA ANLADIKTA SIZLER NERDESINIZ YAZ GELIYO GEZILERE GITMEK ISTIYEN YOKMU HERKEZMI SINGLE TAKILCAK BU YAZ ....
arkadaşım hoşgeldin..oyuncu değişikliği sonucu son dakikalarda oyuna giren futbolcu gibi heyecanlısın..son 3-5 sayfa okusan genel havayı, herkes nerde, single mi grup mu gayet görebilirsin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
sen uçak bileti için satmamış mıydın moturu ben mi karıştırıyom...
Bravo erhan hislerime tercuman olmuşsun bana yazacak bir şey bırakmamışsın. Arada diğer şehirlerdeki topiklere baktığım oluyorda bizimki baya bi hareketli. Daha kar yerden kalkmadan 20 kişilik mangal yaptık arkadaş önceki sayfaları gözden kaçırmış olabilir :cat:
Ali hafta sonu gelirsen bende yakından bi apache görmüş olurum zamanında baya araştırmıştım o motoru. sınıfının en iyisi diyenler var. hayırlı olsun![]()
O zaman şöyle yaparız.
Ankara merkezden geleceklerle efe honda da ya da daha merkezi bi yerde buluşuruz.
Optimum önündeki kavşakta katılmak isteyenler gelir.
Shell de durup yakıt ikmali yapılır.
Kazan dan katılacak arkadaşı alıp devam ederiz.
Bak erhancım.şehir içi kullanmak ciddi anlamda eziyet.dur kalk vites değiştir trafiği kontrol et gerçekten yorucu oluyor.
Birde bunun üzerine ağır bi motor alıp onun eziyetini de ekleme bence.cbr yada apache bence kıvraklığı ve yakıt ekonomisiyle seni üzmez.
Biliyorsun ali baya bi uzun boylu.onda da apache var şimdi.bide ilk başlarda büyük motorlara bakma.biraz trafikte dolaş.motora ve trafik okumaya alışınca kafana göre bişey alırsın.hatta şimdi ikinci el ucuz bişey al bu sene onunla takıl.
Ne oldu senin disk işi.
---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:17 ----------
Bu arada istanbul yolu üzeri.göksu parkının önü daha mantıklı gibi.
Yani...ya cbr125 ya da apache.
Ağır derken kilo olarak diyorum.benim scooter 120 kilo falan.oyuncak gibi oynuyorum.vites olmaması zaten işleri daha da kolaylaştırıyor.tüm dikkatini trafiğe verebiliyorsun.
aslında sana bi maxi scooter al diyeceğim de sen istemezsin gibime geliyor.
abi bu şartlarda gv 250 ağır kaçar mı diyosun..ruhumda öyle çapırcı bi hal yok..sadece hoşuma gittiği için ve başlangıç olarak uygun olduğundan ve piyasası olduğundan gv 250 demiştim...takıntım yok yani...bu minvalde cbr 125 r mı diyosun sen de..?