[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gurup olalım grup :))))
Yine sıkıntı olursa çekecek adam iyi olur :)
Şaka bir yana havalar yine serinliyor.eğer haftaya sıcak olursa bi kızılcahamam fena olmaz.önce sigorta yaptırayım ruhsatı cıkarttırayım da.

mühye içinde toplanıp beraber gitsek Hüseyin abi nasıl olur?
alışverişi, taşımayı, toplu sürüş arzusunu, ve yol bilgisini halletmiş olmazmıyız?

Güzel fikir kardeşim.dur şu yarını bi atlatayım da motor çalışsın yarın akşam toplanma yerini kararlaştırız.şimdi şurası olsun deriz motor çalışmaz sakata gelmeyeyim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
25.03.2012 pazar günü saat 12:00 mühye mangal organizasyonu
1.hüseyin
2.ali
3.koray
4.erkan
5.buğra
6.özgür
7.hakan (çift silindir)
8.ahmet
9.
10.
11.
12.
Listeyi devam edin arkadaşlar.

Arkadaşlar herkese teşekkürler.sabah 9 itibari ile scooterımı almış bulunuyorum.motor çok kirli olduğu için yıkamacıya gittim.sonrasında ikinci adresim mühyeye gittim.yolda benzinim bitti.hemde çok güzel bir yerde trt rampasının tam ortasında.başladım rampa yukarı itmeye.sakın demeyin bırakıp benzin alıp gelseydin diye.motoru bırakacak yer yok dik rampa kayıyor tam 4 saatte rampayı bitirip benzinliğe girdim.tabi marş basa basa akü bitti.allahtan kick start devreye girdi.o yorgunluğun halsizliğin üzerine 2,5 saatte ona uğrastım.sabah öğlen ve akşam yemeğini birleştirip 7 gibi yedim.
Ama motor halen çalışmamak için inadını sürdürdü.yemek yediğimiz yerin paketçisi buji teşhisi koydu.marmaris büfenin paketçisi ve dominos pizzanın paketçisi buji bulup değiştirdiler.sonuç yine değişmedi.sonra bobin teşhisinde karar kıldılar.
Motoru oran sitesindeki shell e bırakıp taksiye binip bu saat itibari ile eve kendimizi zor attık.
Sabah yibaya gidip bobin alıp oran sitesine gideceğim orada değiştireceğiz.çalışırsa sorun yok.
Ama çalışmaz ise yine iterek birlik mahallesindeki tamirciye gideceğim.
Uzunnnn günün sonunda ellerimin içi ciddi şekilde acıyor.bacaklar zaten malum...hevesimi kısa da olsa aldım.
Özet olarak söylemek gerekirse.
Motor kullanmasını çok özlemişim :)

abicim çok geçmiş olsun ya, keşke arasaydın atlar motora gelirdim, benzin getirirdim, olmadı bağlar motoru çekerdik, yapmadığımız şey değil. İlk gün için kötü bir başlangıç olmuş. Geçmiş olsun ve tekrar hayırlı olsun abi.

Bu tip durumlarda eğer telefondan internete girebiliyorsanız, bir mesaj atın buraya gelirim ben. Bir çok yardım edecek arkadaş da çıkacaktır.

Arkadaşlar herkese teşekkürler.sabah 9 itibari ile scooterımı almış bulunuyorum.motor çok kirli olduğu için yıkamacıya gittim.sonrasında ikinci adresim mühyeye gittim.yolda benzinim bitti.hemde çok güzel bir yerde trt rampasının tam ortasında.başladım rampa yukarı itmeye.sakın demeyin bırakıp benzin alıp gelseydin diye.motoru bırakacak yer yok dik rampa kayıyor tam 4 saatte rampayı bitirip benzinliğe girdim.tabi marş basa basa akü bitti.allahtan kick start devreye girdi.o yorgunluğun halsizliğin üzerine 2,5 saatte ona uğrastım.sabah öğlen ve akşam yemeğini birleştirip 7 gibi yedim.
Ama motor halen çalışmamak için inadını sürdürdü.yemek yediğimiz yerin paketçisi buji teşhisi koydu.marmaris büfenin paketçisi ve dominos pizzanın paketçisi buji bulup değiştirdiler.sonuç yine değişmedi.sonra bobin teşhisinde karar kıldılar.
Motoru oran sitesindeki shell e bırakıp taksiye binip bu saat itibari ile eve kendimizi zor attık.
Sabah yibaya gidip bobin alıp oran sitesine gideceğim orada değiştireceğiz.çalışırsa sorun yok.
Ama çalışmaz ise yine iterek birlik mahallesindeki tamirciye gideceğim.
Uzunnnn günün sonunda ellerimin içi ciddi şekilde acıyor.bacaklar zaten malum...hevesimi kısa da olsa aldım.
Özet olarak söylemek gerekirse.
Motor kullanmasını çok özlemişim :)

Geçmiş olsun abi, diğer arkadaşların da dediği gibi tek başına uğraşacağına haber verseydin keşke, elden ne gelirse yapardık abi beraber! Yanlız motorun tüm inadına rağmen yinede keyif almışsın ya, motor aşkı bu olsa gerek :) :cat:

öncelikle hüseyin abime geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi sunarım.

ve etkilikten bir gün önce motorumu satmış olmamı müthiş bedeviyatıma borçlu olduğumu belirtirim:(

yine de dolmuş+otostop yolu ile gelmeyi düşünüyorum:)

öncelikle hüseyin abime geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi sunarım.

ve etkilikten bir gün önce motorumu satmış olmamı müthiş bedeviyatıma borçlu olduğumu belirtirim:(

yine de dolmuş+otostop yolu ile gelmeyi düşünüyorum:)

Dostum sen motoru yeni almamış mıydın? yoksa o başka Ali miydi? :p

Arkadaşlar birlik mahallesi cıvarında işiniz düşerse beni arayın bir yakınlardaysam; ki çoğunlukla buralardayımdır, hemen gelirim. Etraftaki tamircileri ve motorcuları tanırım bir işiniz olursa yine beklerim.
Ayrıca pazar günü mangala katılamasamda öğleden sonra eşimle ya da yalnız uğrarım, haberiniz ola. Mangalı eymirin girişinin yanındaki arazide mi yapacaksınız ?

Ha bu arada aramak isteyenlere telefon vermek lazım diilmi : ) 0533 417 24 98

Davut ağabey teşekkür eder bekleriz ne zaman arzu ederseniz.evet o geniş boş arazide olacağız.

beyler selamlar;

3 gün ortadan kaybolduk baya atraksiyon olmuş...

hüseyin abi pazar günkü etkinliğe katılabilirim bende..ama saati belli değil...bir de ekipmanın için bende atıl durumda olan deri montu getirebilirim medium beden..olursa alabilirsin...

Bilmiyorum ki nasıl yapsak 2 gündür motor itiyorum.derman kalmadı.cok yorgunum şimdi girdik eve.motoru tamirciye bıraktım.pazartesi çıkacak.yunus gelemiyor kenan yok tahirin motor yok.benimki tamirde.ali motoru sattı.ne bileyim isterseniz haftaya pazara değiştirelim mi.

Bilmiyorum ki nasıl yapsak 2 gündür motor itiyorum.derman kalmadı.cok yorgunum şimdi girdik eve.motoru tamirciye bıraktım.pazartesi çıkacak.yunus gelemiyor kenan yok tahirin motor yok.benimki tamirde.ali motoru sattı.ne bileyim isterseniz haftaya pazara değiştirelim mi.

Vallahi ne yalan söyleyeyim bana uyar.Pazartesi kitap sunumum var yetiştirmem lazım.Daha kitabı okumaya başlamadım :)

O zaman değiştiriyorum haftaya pazar gününe itiraz eden olmaz ise

Forumdan Uzaklaştırıldı
5 km akü gezdirdim!
akü bağlı oldugu yerden çıkmış, - kablosunu koparmıs, + kablosu kopmamış 2 teker arasında 5 km asfaltta sürünmüş..
bir pick up yanaştı trafikte akü kopmuş fln dedi anlamadım durup bir baktım inanamadım..
+ kablosuda kopsa akü arka tekerin altına girse bu saatler de yoğun bakım ünitesindeydim..
aküyü telle sabitledim, sürtünmeden heryerinden su kaçırıyor, ve marş basmayacak kadar bitiyor..
yedek aküm var fakat kırıkkalede, gidip almam lazım, yani bu hafta olmasada olabilir benim içinde..

Geçmiş olsun ahmetcim.şükür kazasız belasız günü bitirmişsin.
Mangal organizasyonunun tarihi 01.04.2011 olarak güncellenmiştir.duyduk duymadık demeyin.

Mangal organizasyonunun zamanı değiştirmişken mekanını da değiştirmeyi öneriyorum. Toplu sürüş sonrası, piknik organizasyonu daha güzel olur diye düşünüyorum.
Kızılcahamam --> Soğuksu
Çubuk --> Baraj yada Karagöl

Önümüzdeki hafta Salıdan itibaren havalar soğuyacak görünüyor, ancak sonrası ısınıyor. AccuWeather de 1 Nisan 18 derece :)

http://www.accuweather.com/tr/tr/ankara/316938/daily-weather-forecast/316938?day=9

Geçmiş olsun ahmetcim.şükür kazasız belasız günü bitirmişsin.
Mangal organizasyonunun tarihi 01.04.2011 olarak güncellenmiştir.duyduk duymadık demeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar