[Ankara - MT]

Yunus Cumartesi günü motora bakmaya gidiyoruz sana hangi saatler uygun arabayla seni alıp gideceğiz başka gelmek isteyen varsa haber versin :p Bu arada Mahir Ustayı alıp motorun yanına götürmeye gerek var mıdır ki sizce??

ben de gelmek isterim..biraz tecrübe edinmiş olurum..ne tarafa gideceksiniz motora bakmaya..? bir de saat kaç gibi?

Yunus Cumartesi günü motora bakmaya gidiyoruz sana hangi saatler uygun arabayla seni alıp gideceğiz başka gelmek isteyen varsa haber versin :p Bu arada Mahir Ustayı alıp motorun yanına götürmeye gerek var mıdır ki sizce??

hava sıcaklığı ekside olmazsa, kar-yağmur olmazsa bende gelirim sizinle dostlar. Zira ara ara sürmek gerek aküyü bitirmemek gerek =) Biraz zor bir ihtimal benim gelmem ama lastiklerim çok kötü yapacak birşey yok =(

12den sonra her saat uygun bana hakan ama mahir ustayı alıp gidersen aklında soru işareti kalmaz neticede ben usta kapasitesinde değilim :) hani tamam sağına soluna köşesine bucağına bakarız sesini de dinleriz ama usta adı üstünde usta :) şimdi davut abi bi burhan demiş bi mahir demiş acaba ismi burhan mahir mi :mrgreen: biz ondan şeettiydikk. Davut abi söz sende?

hava sıcaklığı ekside olmazsa, kar-yağmur olmazsa bende gelirim sizinle dostlar. Zira ara ara sürmek gerek aküyü bitirmemek gerek =) Biraz zor bir ihtimal benim gelmem ama lastiklerim çok kötü yapacak birşey yok =(
senin aküye bişi olmaz la :queen: o kadar reklam yaptın olm akü cortlarsa ayıp eder sana artık..

ben de gelmek isterim..biraz tecrübe edinmiş olurum..ne tarafa gideceksiniz motora bakmaya..? bir de saat kaç gibi?

önceki sayfalarda bi f650gs ilanı vardı ona gidicez işte saat belli değil :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar adı Burhan, maharetli usta demek istediğim için öyle şeyettim. Aman mahir usta demeyesiniz. Garaj çıkışındaki yokuşumuzdaki buzlar erirde yol verirse ben de gelmeyi isterim siz saat kaç ve nerde olduğunu yazın buraya.
Bu arada Yunuz hocam bi ara görüş istersen şimdiden.

Arkadaşlar adı Burhan, maharetli usta demek istediğim için öyle şeyettim. Aman mahir usta demeyesiniz. Garaj çıkışındaki yokuşumuzdaki buzlar erirde yol verirse ben de gelmeyi isterim siz saat kaç ve nerde olduğunu yazın buraya.
Bu arada Yunuz hocam bi ara görüş istersen şimdiden.
Görüşelim abi benim cep nosunu sana özel mesajla yolluyorum :rendeer:

Oooooo karlar düşer, düşer düşer ağlarım, hep ismini hep ismini anarım... Bugünde binemedik motora... Siz ne yaptınız Hakan, Yunus, Taşkın gidiyor musunuz ?

Slm beyler kusura bakmayın geç yazıyorum biraz ama hav şartlarından dolayı ilk motora otobüsle gitmek zorunda kaldık o yüzden kimseyehaber vermedik... yaa birader 2 günde 2 motora baktık birinin motordan ses kötü geliyo diğerininde grenajları kırık napcaz bilemedik yaaa:S

Slm beyler kusura bakmayın geç yazıyorum biraz ama hav şartlarından dolayı ilk motora otobüsle gitmek zorunda kaldık o yüzden kimseyehaber vermedik... yaa birader 2 günde 2 motora baktık birinin motordan ses kötü geliyo diğerininde grenajları kırık napcaz bilemedik yaaa:S

hakan ne yaptınız eryamandaki f650gs'i?

Birde sayın ankara ahalisi sayın Skull'dan istemiş olduğum ve bana gönderdiği çokca motosikletleri farkedin ve motosiklet.net stickerları elime ulaşmış bulunmakta isteyenler lütfen benimle irtbata geçsin sevgilerle

Ara beni boya beni :p GaCCaLL

img045cr.jpg

img044z.jpg

img043fq.jpg

hakan ne yaptınız eryamandaki f650gs'i?

Birde sayın ankara ahalisi sayın Skull'dan istemiş olduğum ve bana gönderdiği çokca motosikletleri farkedin ve motosiklet.net stickerları elime ulaşmış bulunmakta isteyenler lütfen benimle irtbata geçsin sevgilerle

Ara beni boya beni :p GaCCaLL

http://img705.imageshack.us/img705/5889/img045cr.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/149/img044z.jpg
http://img197.imageshack.us/img197/1829/img043fq.jpg

Bir endurom olsa topcase e bir tane motosikletleri farkedin stickerı yapıştırırdım =)

\\ ahah aklıma ne geldi =)
ooooooo bir endurom olsaaaa...
bir endurom olsa
arkada topcase olsa
üstü sticker olsaaaa
oooooooooooo =)=)

ben istiyorum. motosiklet tutku yaratır ve motosikleti farkedin stickerlarından. nasıl alabiliriz.

ben istiyorum. motosiklet tutku yaratır ve motosikleti farkedin stickerlarından. nasıl alabiliriz.

müdür bende motosiklet tutku yaratır yok ama işine yararsa yukarıdaki stickerlardan vereyim :) buyur gel ulustayım :cat:

kenan sana sözüm yok olm daha çapırcı adamın sölediği şarkıya bak :queen:

müdür bende motosiklet tutku yaratır yok ama işine yararsa yukarıdaki stickerlardan vereyim :) buyur gel ulustayım :cat:

kenan sana sözüm yok olm daha çapırcı adamın sölediği şarkıya bak :queen:

La niye la hacı, bi enduro merakım olsa hani bu besteyi söylerdim mesela =)

Besteyi hatırlayamayanlar için biraz değiştirilmiş olarak:
http://www.youtube.com/watch?v=aHWct_dxW6A

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar