[Ankara - MT]

Merhaba dostlarım, uzun zamandır sesim çıkmıyordu ama suskunluğu bozuyorum. Çünkü düğün hazırlıkları var ve halen sürüyor. Bu cumartesi günü düğünüme tüm mt ahalisini beklerim. Allah herkesi bir ömür boyu mutlu etsin. Görüşmek üzere. Ve tekrar suskunlaşıyorum. :p :D

Fatih ne var ne yok nasılsın işler nasıl sen motoru ne zaman xt yaptın :silent:

Fatih ne var ne yok nasılsın işler nasıl sen motoru ne zaman xt yaptın :silent:

iş güç uğraşıyoz ağam çok şükür :rendeer:
yahu bende 2 senedir xt var, karaşar'a geldim ya bununla en son, sarı motor.
ohooo, levent abiye derken sen ihtiyarlamışın iyicene :)

Merhaba dostlarım, uzun zamandır sesim çıkmıyordu ama suskunluğu bozuyorum. Çünkü düğün hazırlıkları var ve halen sürüyor. Bu cumartesi günü düğünüme tüm mt ahalisini beklerim. Allah herkesi bir ömür boyu mutlu etsin. Görüşmek üzere. Ve tekrar suskunlaşıyorum. :p :D

mutluluklar dilerim tarikciğum :rendeer:

Son düzenleme:
iş güç uğraşıyoz ağam çok şükür :rendeer:
yahu bende 2 senedir xt var, karaşar'a geldim ya bununla en son, sarı motor.
ohooo, levent abiye derken sen ihtiyarlamışın iyicene :)

mutluluklar dilerim tarikciğum :rendeer:

Sarı motor XT miydi sanki onun farları falan değişiktiyoksa senmi kafana göre ayarladın...

vaaay! kimleri görüyorum :flower: ekibi tekrar mı topluyoz abiler, eski günlerdeki gibin? :)

celal abi toplantı pek yapılmıyo artık, bu mühye işine de akşama doğru katıldım yunus haber verdiydi.
bi dahakine arayacam seni bak, yok izin alamadım filan deme ama :)

Valla 2 gün ve aşağı faaliyetler izne tabii değil:)
Benimle dalga geçenleri evlenince birde çocuk olunca görüyoruz:)))

merhaba arkadaslar ta 2008 den bı uyelıgım vardı..kaybettım :( yıne yenıden burdayım,benım adım nur ..kırıkkale'de öğrencıyken ankara kafes toplantıları yapılırdı,atlar atlar gelırdım bende..okul bıttı şimdi de ağrı'da mecburi hizmet..burda bizden kimseler yok heyhat..yine yapılır mı kafes toplantıları,içilir mi soğuk biralar?? lunaparka gıdılır mı??ne cok gülmüştük o gün :)) herseye ragmen bunca yıl sonra burda olmak,çok güzel..

kafes toplantısı ne ola ki?

merhaba arkadaslar ta 2008 den bı uyelıgım vardı..kaybettım :( yıne yenıden burdayım,benım adım nur ..kırıkkale'de öğrencıyken ankara kafes toplantıları yapılırdı,atlar atlar gelırdım bende..okul bıttı şimdi de ağrı'da mecburi hizmet..burda bizden kimseler yok heyhat..yine yapılır mı kafes toplantıları,içilir mi soğuk biralar?? lunaparka gıdılır mı??ne cok gülmüştük o gün :)) herseye ragmen bunca yıl sonra burda olmak,çok güzel..

Eyvallah kardeş içimi rahatlattın.

ATV demişsin de bence hiç gerek yok tabi zevkler tartışılmaz ama bence en güzel olay 10-15 kişilik cross gezileri daha bi güzel sanki. Tabi bu benim görüşüm elbette ATV ler de zevkli araçlar ama kullanım alanı kısıtlı gibi geliyor bana cross motor daha bi kullanışlı geliyor zaten o yüzden ben cross motor aldım hem şehir trafiğinde de rahat kullanıyorum gayet memnunum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:p Yok abi şimdilik Düşünmüyorum kilo yapıyo biraz :) haftasonunu bekleyin Açıklıyacağımm azzzz sonraaaa :)

ahaaa yani sen bana ve mehmete şişman mı diyorsun göbekli mi diyorsun tarık da kilo alacak göbekenecek diyorsun vay beeee hakarete bak :mrgreen:

Eyvallah kardeş içimi rahatlattın.

ATV demişsin de bence hiç gerek yok tabi zevkler tartışılmaz ama bence en güzel olay 10-15 kişilik cross gezileri daha bi güzel sanki. Tabi bu benim görüşüm elbette ATV ler de zevkli araçlar ama kullanım alanı kısıtlı gibi geliyor bana cross motor daha bi kullanışlı geliyor zaten o yüzden ben cross motor aldım hem şehir trafiğinde de rahat kullanıyorum gayet memnunum.

Ben arazi motoru hiç kullanmadım ama hoşuma gidiyor aslında dağ-bayır her yere girebilmesi :) İleride cross ya da supermoto tarzı birşey denemek var kafamın bir köşesinde bakalım kısmet :cherry:

la bırak yaa. çalmıştı çalmıştır.
git teslim ol hacı, ben çaldım de, az bi cezayla yırtarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar