sağolasın fatih umarım iki tarafa da hayırlı olurhayırlı olsun hüseyin başkan.
o da olur be kenancım bakalım hayırlısıyla şu dava bi bitseydi gümbür gümbür geleceğim :cat:Biraz yırttık sayılır o zaman abi, iyi hayırlısı olsun ya, beraber sürmek isteriz daha çok yanımızda sürmenden ziyade
biz onu motoruyla sevdik ferhat.araba falan olmaz ona vuracak kırbacı kükretecek motoruarabası olan baskası var abi.... kazalı mazalı ama olsun...mangalı felan taşır....![]()
sırf mangalı götürsün bizi de alsın diye demiştir.yoksa demez öyle şeyler :mrgreen:hahahha :queen: ihtiyar nerelerdesin ne diyorlar bak senden içürü...
sende bişey olmasın da boşver farı sinyali.şimdilerde piyasa gerçekten durgun umutsuzluğa kapılma satamadım diye...:cat:ewt arkadaslar ben parca arıyorum farı bulabılırsem degıstırecegım dıger parcaları ucuza buldum sorun yok bende de bırsey yok (sunu satsamda bır en500 alsam yaw )
tekrardan herkezle gorusmek uzere .................
sırf mangalı götürsün bizi de alsın diye demiştir.yoksa demez öyle şeyler :mrgreen:
:silent::cyclopsan:cherry::mrgreen::queen::queen::queen:bize kendisi değil arabası lazım...:queen:
ewt arkadaslar ben parca arıyorum farı bulabılırsem degıstırecegım dıger parcaları ucuza buldum sorun yok bende de bırsey yok (sunu satsamda bır en500 alsam yaw )
tekrardan herkezle gorusmek uzere .................
arabayı istiyok abi....yahu fatih abiden ne istiyon ferhatkars??yok mangalı taşırmış yok kazalı arabası varmış o olmasa nabacaktın çok merak ettim şimdii![]()
peki diyelim ki mühye köyünü bilmiyoruz.. nerden nasıl gidilir? bide mtotorun tamirini yetiştiremezsem minibüs otobüs de var mı?
evet ağzı burnu kırılacaklar sırasında 2. sırayı almış bulunuyordun...fakat bunu ben yapamayacağım biraz önce arabayı satmış bulunmaktayım.yani buluşma toplaşma mangal sohbet muhabbet olayı artık yalan oldu bizim için .yaza doğru motor aldığım zaman katılacağız (tabi dava sonuçlanır ise)
hayırlı olsun Hüseyin Abi. İnşallah 2012 de hep beraber gazlarız![]()