Beyler ben gelemiyorum güzel bir ev buldum akşama ev bakmaya gidiceğim işim biterse size ulaşırım
valla süper bi geceye daha imza atmış bulunmaktayız... tantunicide buluşmanı akabinde tantuniler yendi sohbetler yapıldı kenan kardeşimin yeni vn800 ü incelendi beğeni topladı. kazasız belasız kullan kenancımoradan da bahçeli tarafında bi mekana giderek serdar kardeşimin yeni yaşına basması şerefine pasta kesildi. afiyetle yenen pastanın yanıda yapılan sohbet pastayı aratmadı tüm katılar kardeşlerime teşekkürlerimi sunarım tekerinize sağlık dostlar allah yolunuzu açık etsin kazasız belasız günler dilerim
Tekrar teşekkür ederim Hüseyin abi, Bu arada merak edenler olursa gittiğimiz mekanın ismi pyro, okhan abi işletiyor, oda bizden =) Valla güzel bi geceydi bitmesini istemedik ama işte bu saatte işbaşı yaptık, nassı uyku çekiyor canım yaa =(
sizi bilmemde ben 04.30 da yattım şuan gözerimin yerinde 2 adet kırmızı bilye var :sunny: biraz geç de olsa katıldık doğumgününü yaptık herkeze çok teşekkür ettim tekrardan :rendeer:
evet arkadaşlar yeni bir organizasyonda daha birlikteyiz..
11.09.2011 tarihinde saat 11:00 da kızılcahamam soğuksu da kaplıcaya hamam sefası yapmaya gidiyoruz.
yemek için sultan köfte de taze bazlama üzeri mükemmel köfteleri mideye indiriyoruz...
hamama giriş 6 tl.kese 6tl.masaj 6tl. kese ve masaj yaptırmak istemeyen arkadaşlar sadece 6 tl ye oradan çıkabilirler.içeride soğuk içecekler mevcut ve fiyatları da oldukça uygun yanınızda herhangi birşey getirmenize de gerek yok.terlik havlu ve peştemal içeriden veriliyor.sabun ve şampuan ihtiyacı olacak onu da hemen karşısında ki dükkandan çok uygun fiyata alabiliyoruz yada evden temin edebiliriz.gelecek arkadaşları bekliyoruz ortalama hızımız 70 km/h olacaktır.
1-) nezih77-hüseyin+3
2-)
3-)
4-)
5-)