[Ankara - MT]

Bende sana güveniyodum Hakan. Beni yalnız göndermeyin arkadaşlar oralara kadar kurda kuşa yem etmeyin :)

Yalnız gitme müdür eşlik eden bulunur ya =)

ah be taşkın kenan gibi alsam 600+ bi motor kesin gelirdim :D bakınız VN800 :D

Ya VN800 aldık ama çok açıldım hacı bildiğin gibi değil, cebimdeki son parayıda notere vermiştik, hafif hafif toparlanıyoruz ama yalova falan bilmem ama 15 eylülde muğla da bi festival var diyordu hüseyin abi, baktım göremedim, iptal oldu sanırım. Bakalım biraz toparlarsam olabilir gelebilirim yalovaya ertanıda alıp =)

Herkes güzel gezmiş, tebrik ettim ama rekor bende... Evden - işe 25 km... :queen:

Eğer bi aksilik çıkmazsa 15 Ekim Cumartesi Düğünüm var, konvoy da 15 motordan az olursa hepinizin lastiklerinin havasını indiririm ona göre... :queen:

Not : Çinli motoru olmayanlar konvoyun arkasından gelsinler... :p

davet gelirse +2 motor da bendenn

Herkes güzel gezmiş, tebrik ettim ama rekor bende... Evden - işe 25 km... :queen:

Eğer bi aksilik çıkmazsa 15 Ekim Cumartesi Düğünüm var, konvoy da 15 motordan az olursa hepinizin lastiklerinin havasını indiririm ona göre... :queen:

Not : Çinli motoru olmayanlar konvoyun arkasından gelsinler... :p

Ayıpsın müdür, ben başı çekerim merak etme =P ama sende düğün arabası falan yapma, düğün motoru yap, al arkaya yengeyi de gideriz öyle =)=)

Evet arkadaşlar bu haftasonu Yalova motosiklet festivali. Katılmak isteyen dostlar el kaldırsın.

Hep beraber gidelim diyorum. Beraber gidersek yol çok daha keyifli olur.

beyler elden çıkma gösterge camı arıyorum motorun modeli önemli değil..

yada ank. neresinde bulurum ??

beyler elden çıkma gösterge camı arıyorum motorun modeli önemli değil..

yada ank. neresinde bulurum ??

Ulus yiba çarşı bitişi Tayfun Motorda bulabilirsin belki ne dersin? :mrgreen:

ulem ne adamsın gece gece..

Taşkıncım bu arada haftasonu şehirdışında olucam bizim biladeri nişanlıyoruz allah nasib ederse :pale:

yarın gidip tayfun kankana selam solucem olm..

bakıyorum agzından tayfun lafı eksik olmuyor..

bizde seni onunlamı nişanlasak naapsak.. :queen:

Evet arkadaşlar bu haftasonu Yalova motosiklet festivali. Katılmak isteyen dostlar el kaldırsın.

Hep beraber gidelim diyorum. Beraber gidersek yol çok daha keyifli olur.

Bak taşkınım, Hüseyin Abi paylaşmış linki, yol biraz daha uzayacak ama bence yalovadan ziyade sccb taktiği izleyip sıcak sulara inmeliyiz =) Yalova işi bana pek cazip gelmedi ya açıkcası, millet eskişehire emok' a gitti, hiç memnun değillerdi falan falan... Neyse Ben yalova işini esgeçiyorum arkadaşlar eğer gidebilirsem muğlaya gitmeyi düşünüyorum, bilginize.

haftasonu sınavımız var buberk le biz sınavlarda boğusacagız o saatlerde :pr:size iyi eylenceler...:bestmt:

haftasonu sınavımız var buberk le biz sınavlarda boğusacagız o saatlerde :pr:size iyi eylenceler...:bestmt:

hakan dün seni merkez orduevi civarında gördüm ıslık çaldım duymadın 7.caddeye doğru gidiyordun artın ne işin varsa oralarda :p

yarın gidip tayfun kankana selam solucem olm..

bakıyorum agzından tayfun lafı eksik olmuyor..

bizde seni onunlamı nişanlasak naapsak..
Laf mı şimdi bu?

Ya millet o bu değilde perşembe akşama bi buluşma ayarlayalım haydi, bi görüşelim bi konuşalım, bi toplaşalım. Yine konuşuruz gerçi ama ben perşembe akşam voodoo da olacağım ilgilenenlerin dikkatine =)

hakan dün seni merkez orduevi civarında gördüm ıslık çaldım duymadın 7.caddeye doğru gidiyordun artın ne işin varsa oralarda :p

Bugranın yanına gıdıyodum bende baktım senmiydin degılmıydın tam cıkaramadım (ustundekı elbıselerden kaynaklı) sonrada gıttım ıslık fln duymadım ...

aslında biz bir tantunici denemeye karar vermiştik tandoğan tarafından üniversitelere yakın da bir yerde hatta hüseyin abi konuşmuş da motorları da koyacak yerler var yemekler güzel artı fiyatlar makul ve çaylar da şirketten :) ama sadece çay içmeye gidilirse de cüzi bi miktar olur tahminim hüseyin abi nerelerdesin ismini sölesene bi o mekanın?

ha kenan alternatif içecek demiş alternatif içecek içmek isteyen arkadaşlar da orda konuştuktan buluşulduktan sonra isteyenler istediği kişiler ile istediği yere gidip istediğini içebilir o tarzda düşünmüştük.

Son düzenleme:
aslında biz bir tantunici denemeye karar vermiştik tandoğan tarafından üniversitelere yakın da bir yerde hatta hüseyin abi konuşmuş da motorları da koyacak yerler var yemekler güzel artı fiyatlar makul ve çaylar da şirketten :) ama sadece çay içmeye gidilirse de cüzi bi miktar olur tahminim hüseyin abi nerelerdesin ismini sölesene bi o mekanın?

ha kenan alternatif içecek demiş alternatif içecek içmek isteyen arkadaşlar da orda konuştuktan buluşulduktan sonra isteyenler istediği kişiler ile istediği yere gidip istediğini içebilir o tarzda düşünmüştük.

Müdür yanlış düşünmüşsünüz bence ya, konuşup buluştuktan sonra isteyen istediği yere gider muhabbeti pek hoş olmaz bence ki gelen herkes birbiri için geliyor oraya, kimi çay içmeyi sever kimi bira kimi kahve kimi vodka. Herkese saygı duyulur bizim aramızda ama böyle ayrı gayrı muhabbeti olmaz dostum.

İlla bir yer olması lazım mı. uygun bir park, piknik yeri gibi bi yer olsun, hatta herkes ne içmek istiyorsa getirsin yanına, çay içmek isteyenler semaver getirelim vs vs. Önemli olan muhabbet ayrı gayrı da olmamış olur:) Hatta buluşmalarıda öyle bir yerde düzenleriz hep. Devamlı bir işletmeye para bağlamak o işletmeciyi şımartıyor.

İlla bir yer olması lazım mı. uygun bir park, piknik yeri gibi bi yer olsun, hatta herkes ne içmek istiyorsa getirsin yanına, çay içmek isteyenler semaver getirelim vs vs. Önemli olan muhabbet ayrı gayrı da olmamış olur:) Hatta buluşmalarıda öyle bir yerde düzenleriz hep. Devamlı bir işletmeye para bağlamak o işletmeciyi şımartıyor.

Oda uyar, bana her yol aynı abicim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar