[Ankara - MT]

Kenan Flood yapma olm bide IT ci olucan :p çoklu alıntı yapsana şu mesajlara cıks... cıkss... herkezin bayramını kutluyorum arkadaşlar anca vaakit bulup yazabiliyorum ankara ahalisi kusuruma bakmayın! Ertanda dönmüş memlekete hayırlısıyla hadi gözümüz aydın.

Ankara MT merhaba, yarın (02.09.11) muayene için randevu aldım. İstanbul yolu muayene istasyonun yerini bilen; daha önce motoru muayeneye hiç götürmedim ne yapmak gerekir bilgisi olan; veya beraber gidelim yardımcı olayım diyen, arkadaşlara şimdiden yardımları için teşekkürler.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
motor temiz olsun.... tüm elektrik tesisatı çalışır vaziyette olsun....ön fren lambası arka fren lambası ayrı ayrı yansın.... buna dıkkat et...ikisini de ayrı ayrı denettiriyorlar...bende 3-4 sefer muayeneye gittim....uzun kısa far, arka park lambası, plaka aydınlatma....lastik diş derinlikleri de iyi ise gecersınız 10 dakıka bile sürmez....en önemlisi de motor şase numaralarının yerini gör ve okunacak şekilde temiz olmasına dikkat et....kolay gelsin...

Teşekkürler RamuthRa:rendeer:

Rica ederim dostum

Kenan Flood yapma olm bide IT ci olucan :p çoklu alıntı yapsana şu mesajlara cıks... cıkss... herkezin bayramını kutluyorum arkadaşlar anca vaakit bulup yazabiliyorum ankara ahalisi kusuruma bakmayın! Ertanda dönmüş memlekete hayırlısıyla hadi gözümüz aydın.

Yaparım olm flood da yaparım herşeyi de yaparım sanane lan! =)=)

motor temiz olsun.... tüm elektrik tesisatı çalışır vaziyette olsun....ön fren lambası arka fren lambası ayrı ayrı yansın.... buna dıkkat et...ikisini de ayrı ayrı denettiriyorlar...bende 3-4 sefer muayeneye gittim....uzun kısa far, arka park lambası, plaka aydınlatma....lastik diş derinlikleri de iyi ise gecersınız 10 dakıka bile sürmez....en önemlisi de motor şase numaralarının yerini gör ve okunacak şekilde temiz olmasına dikkat et....kolay gelsin...

Ya istanbul yolundaki tüv türk nerede bilmiyorum eryaman tarafı ya da çıkışa doğru olabilir, ama ben muayeneye gittim bi farlara baktılar, bi şase numarasına, bi girip fren yaptım arka stop lambası patlamış, tamam değiştiririm deyip 3 dk da çıktım muayeneden lastik derinliği vs. vs. hiç bakmadılar bana. Bilmiyorum artık yani =)=)

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
kişiye değişebilir...ben de en son geçen yaz muayene yaptırmıştım... gene de tüm elektrik aksamı sorunsuz çalışsın...10 dakikalık iş için 1-2 saat tekrardan sıra beklemeye gerek yok....

Benim muayene 26 Ağustos da dolmuştu. Yolda sorun olur mu?(olsa da olmasa da bir şekilde idare edeceğim ). İşin kanuni yönünü öğrenmek için.

Slm herkese bende Kampdan dönüm 3 motor 5 kişi 1300km 4 gün ve çinlilerle :S yol sounda bitti yağmur çamur güneş şiddetli rüzgar hepsine mağruz kaldıkama mükemmel bir yolculuktu. hala titreşimin etkisinden çıkamadım :D fotoları titreşimden çıkınca ekleyeceğim.

Bu arada aileme fazeri , fıyatını ve hızını söyleyince 100km üstü hız yapan motor alamamı söylediler :S Tavsiyeleri bekliyorum Taşkın özellikle senden.

1300 km yolu Salcano SM 250 ile yaptığını söyleme sakın :)). Ben bazen işyerine motorla gidiyorum (Ev iş arası 45 km) 30 dakika yoldan sonra yaklaşık 15 dakika titremem geçmiyor :))

Slm herkese bende Kampdan dönüm 3 motor 5 kişi 1300km 4 gün ve çinlilerle :S yol sounda bitti yağmur çamur güneş şiddetli rüzgar hepsine mağruz kaldıkama mükemmel bir yolculuktu. hala titreşimin etkisinden çıkamadım :D fotoları titreşimden çıkınca ekleyeceğim.

Bu arada aileme fazeri , fıyatını ve hızını söyleyince 100km üstü hız yapan motor alamamı söylediler :S Tavsiyeleri bekliyorum Taşkın özellikle senden.

Hoşgeldin... Sağ salim dönmene de çok sevindim... Gezinden keyif de aldıysan yağmur çamur çok sıkıntı değil bence... :cat:

Uzun yolda motoru dinlendirdin mi, şişme v.b. bi sıkıntı yarattı mı ? Regal kullanan arkadaşlar senden biraz daha az yorulmuşlardır diye tahmin ediyorum, spydercı arkadaş hariç... :cherry: İnsanın boyu uzar o gidona yetişicem diye... :queen: Regal Raptor şu ana kadar kullandığım çinliler arasında en az titreşim yaratan motor olduğundan bunu söyledim yanlış anlaşılma olmasın...

Ama yolda dostlarla olduktan sonra titreşim, kıpraşım sorun değildir herhalde... Merakla ve imrenek fotoğrafları bekliyorum...

Fazer'i al, sizinkiler alışana kadar Salcano'nun göstergelerini kullan, sonra arada kaynatır, orjinalini takarsın... :queen:

Motosikleti
VFR1200X

En kısa zamanda gezinin ayrıntılarını senden canlı olarak dinleme imkanımız olur umarım :p
Salkanoyla 1300 km yapan fazerle dünya turuna çıkar. Fazer deli bişey :cat:

Hoşgeldin dostum aramıza tekrar, regallerde iyi titremişlerdir ya sıralı silindir kasar abicim o kadar yolu iyi çekmişsiniz valla helal olsun =) Faser falan boşver dostum ya biz sana chopper alalım devam et chopperla =)

Ankara MT uyuyor mu? yoksa kendi aranızda grup kurup mu? dolaşıyorsunuz. Bu arada muayene den geçtim. Baya bi uğraştırdılar. muayene anına kadar yanan stop lambası muaeyene esnasında yanmadı. Şase numarasının üzerindeki küçük bir çizikten dolayı 1 sayısını L olarak okumakta ısrar ettiler.Son 7 dakkaya kadar istanbul yolu TÜV tesislerini aramakla geçti.

Son düzenleme:
Ankara MT uyuyor mu? yoksa kendi aranızda grup kurup mu? dolaşıyorsunuz. Bu arada muayene den geçtim. Baya bi uğraştırdılar. muayene anına kadar yanan stop lambası muaeyene esnasında yanmadı. Şase numarasının üzerindeki küçük bir çizikten dolayı 1 sayısını L olarak okumakta ısrar ettiler.Son 7 dakkaya kadar istanbul yolu TÜV tesislerini aramakla geçti.

Geçmiş olsun o zaman kurtulmuşsun muayene den =) Pek çok insan şehir dışında ancak bayram tatilinden sonra sanırım toplanıp görüşebiliriz =)

Hayırlı olsun muayeneniz :)
Bu arada muayene den geçtim. Baya bi uğraştırdılar. muayene anına kadar yanan stop lambası muaeyene esnasında yanmadı. Şase numarasının üzerindeki küçük bir çizikten dolayı 1 sayısını L olarak okumakta ısrar ettiler.Son 7 dakkaya kadar istanbul yolu TÜV tesislerini aramakla geçti.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hakan hoş geldin kardeşim sağ salim geldiğinize sevindim ..
ünal senin de muayenen hayırlı olsun ...hatta geçmiş olsun :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarın, daha doğrusu bu gün oldu kızılcahamam'a gitmeyi düşünüyoruz geçenlerde amasraya gittik yanınca tekrar deri değiştirme olayı başladı. bi kese bi masaj çok iyi gelecek ama önümüzdeki hafta yaparız.

Eyy Ankara!!!! herkese tekrar selam!!!! epeey uzun bir süredi askerlik sebebiyle yazamıyorudk, artık geri dönüşe az kaldı... sadece 13 :) şimdilik hoşcakalın... :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar