Hayırlı olsun Biladerim kazasız belasız işallah...
Teşekkür ederim özgürüm viragodan sonra bi vn800 de pek yakışır sana =)
Hayırlı olsun Biladerim kazasız belasız işallah...
Düzeltiyorum "naked sever" değil "çıplak sever" diyelim...
Kenan naked severleri alma yanına şımarıyolar sonra![]()
Kenan hayırlı olsun güle güle kullan. artık cc büyüttün tanımazsın kimseyi. duyduğuma göre Ertan için de o kim oluyo 250cc chopper mı olur, o oyuncakla Yunanistan'a gidilir mi gibilerinden laflar etmişsin![]()
Kenan, hayırlı olsun kardeşim, güle güle eskit makineyi...
Arkadaşlar, Kenan'a hayırlı olsun demek için bi buluşma tertip etsek nasıl olur...?! Mesela Arife günü akşam... :bounce:
Kenan hayırlı olsun güle güle kullan. artık cc büyüttün tanımazsın kimseyi. duyduğuma göre Ertan için de o kim oluyo 250cc chopper mı olur, o oyuncakla Yunanistan'a gidilir mi gibilerinden laflar etmişsin![]()
Ertan 250cc ile Yunanistan yaptıysa artık Kenan'ın 800 cc ile hacca gitmesi farz oldu :queen:
Kenan, hayırlı olsun kardeşim, güle güle eskit makineyi...
Arkadaşlar, Kenan'a hayırlı olsun demek için bi buluşma tertip etsek nasıl olur...?! Mesela Arife günü akşam... :bounce:
Teşekkür ederim özgürüm viragodan sonra bi vn800 de pek yakışır sana =)
arkadaşlar sabah saat 6-8 arasında akçakocaya doğru gidiyorum 1 hafta olmayacağım şimdiden herkezin bayramını şimdiden kutlarım (güzergah; ankara, akçakoca, ereğli, zongudak, amasra, safranbolu , ankara)
arkadaşlar sabah saat 6-8 arasında akçakocaya doğru gidiyorum 1 hafta olmayacağım şimdiden herkezin bayramını şimdiden kutlarım (güzergah; ankara, akçakoca, ereğli, zongudak, amasra, safranbolu , ankara)
kenancım hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız kullanman dileklerimizle![]()
Eyvv işallah birdahaki seneye Suzuki İnturuder Volusia ile başlayacam bende araştırmalar sürüyor.
Arkadaşlar Volusi ile ilgili fikri olan yada arkadaşımda temiz motor satacak diyen varsa haber verirseniz cok sevinirim....
Kenanım 4.44 bizim mekan zaten yelekleri görmedin mi. ?Çok istiyor o adam ama inerse bişiler yapacam...
Bu arada benim motoru satmayı düşünüyorum daha internete koymadım ama alkında virago olan varsa İrtinata geçelim...
mrb arkadaşlar ben de yeni katıldım umarım bana da aranızda yer vardır....