herseyın hyrlısı =)))Tüh be evimin dibinde buluşma yapmışsınız hiç haberim yok ne şanssızım
SAbah eve dönüş yolu süperdi soğukve istanbul yolunun kapalı olması bizimde ısrarla istanbul yoluna cokmaya calımamız baya güzledi. akşama zaten bişi demiyorum süperdi
Arkadaşlar, dün gece ki toplu sürüş, yemek ve sohbet tek kelime ile harikaydı... Öncelikle Hüseyin Abi ve Selma Ablaya emeklerinden dolayı, sonrasında da tüm arkadaşlara hoş sohbetlerinden dolayı çok teşekkür ederim... Fotoğraflarda çok güzel çekenlerinde elleri dert görmesin... Özellikle benim altına kaçıran Macit çok hoş çıkmış, fotoğrafları gören de gerçekten motor sanacak... Bi daha ki buluşmayı iple çekiyorum...
Abicim, ben sizi çok güzel bi noktaya çıkarıcaktım pat diye döndünüz vedalaşamadık bile, çıkış yolu bulabildiniz mi bari İstanbul yoluna...?! Neyse kazasız belasız eve ulaştınız ya gerisi mühim değil...
Bizde ordan gidecektik bi anlaşmazlık oldu bi anda kendimizi erciyes sanayisinde bulduk sonra tırmalıya tırmalıya çıktık istanbul yoluna orayada asfalt atmışlar yol kaymak gibiydi test sürüşü yaptık süer olmuş benden tam not![]()
Mukavemeth geçen bolu gölcüğe gelmiştiniz fotolardan tanıdım seniGüzel etkinlik olmuş tebrikler.