Bence Gölbaşı uygun. Rahat oluruz keyfimize bakarız. Yalnız gece serin olabilir tişörtlerle gelmeyin arkadaşlar.
arkadaşlar kimseden ses seda çıkmıyor sahur yeri hakkında
Abi mekandan cok cumartesi olması vesilesi ile alkol alınıcağım için alkollü bir şekilde yanınızda durmanın ayıp olacağını düşününerek ses cıkarmadım... (Bilmem başka alkol müzdaripi varmı.)
bende yenı motor aldım cbr 125 ama ehlıyet olmadıgından batıkent dışına cıkamıyorum bırgun bende sızlerle buluşmak ısterım ama seneye sanırım :S sizlere bol eglenceler şimdiden
Şehir merkezinden yana oyumu kullanıyorum... Gece geç saatte şehrin diğeri tarafına dönüş yolu sıkıntı olabilir mesafe açısından... Benim motorun canı eksozunda olduğundan her an yolda kalma korkusu yaşıyorum... Merkezi bi nokta olursa daha iyi olur, herkese eşit mesafe olur...Saygılar...
İşten yarın akşam 11 de cıkıcam..avm de oldugum ıcın ramazan dıye 1 saat gec kapatıyorlar ben epey bı geç kaldıgım gıbı epeyde yorgun olurum..yoksa gercekden gelmek ısterdım...teklıfın ıcın tesekkur ederımMotorun hayırlı olsun... Bizde yarın buluşmaya Batıkent'ten gidicez, gelmek istersen artçı alabiliriz seni...
Şehir merkezinden yana oyumu kullanıyorum... Gece geç saatte şehrin diğeri tarafına dönüş yolu sıkıntı olabilir mesafe açısından... Benim motorun canı eksozunda olduğundan her an yolda kalma korkusu yaşıyorum... Merkezi bi nokta olursa daha iyi olur, herkese eşit mesafe olur...Saygılar...
mavi göl sabaha kadar açıkmıdır bilmem ... bide orada çok rahat olunur mu ! A.O.Ç de uygun gibi ...eğer gölbaşına gidilecek olursa saat 12 den önce giriş yapmamız gerektiğini söylediler giriş 12 de kapatılıyormuş içerideki olanlara bişey denmiyormuş.
yarın akşam 22:00 de bahçelievler ankaray durağı önünde buluşalım nasıl olsa konuşur karara bağlarız
mavi göl sabaha kadar açıkmıdır bilmem ... bide orada çok rahat olunur mu ! A.O.Ç de uygun gibi ...eğer gölbaşına gidilecek olursa saat 12 den önce giriş yapmamız gerektiğini söylediler giriş 12 de kapatılıyormuş içerideki olanlara bişey denmiyormuş.
yarın akşam 22:00 de bahçelievler ankaray durağı önünde buluşalım nasıl olsa konuşur karara bağlarız
Yolda kalsan biz seni bırakıp gidecekmiyiz :queen: Ben MT ekibi olduğu sürece dünya turuna bile çıkarım ama kendim yolculuk ederken tedirgin oluyorum.
Bende oyumu gölbaşı veya şehrin gürültüsünden uzak başka bir yer için kullanıyorum :cat:
İşten yarın akşam 11 de cıkıcam..avm de oldugum ıcın ramazan dıye 1 saat gec kapatıyorlar ben epey bı geç kaldıgım gıbı epeyde yorgun olurum..yoksa gercekden gelmek ısterdım...teklıfın ıcın tesekkur ederım
Mehmet hocam sıkıntın olmasın yolda kalma konusunda sen sürekli bu korkuyla bir yerlere gittiğin için öyle oluyor kanımca en fazla senin motoru benzinliğe çekeriz ben bi akşam gider bakarım ayak üstü yapılacak birşeyse halleder geliriz getiririz yani.Zaten uzun zamandır seninlede görüşemiyoruz bir türlü.. Ayrıca şehirden uzak olmak düşüncesi beni fazlasıyla cezbetmekte....
bizi beklemeden biyere kaybolmayın mesaim 22.00 da bitiyo 15 dk da gelirim ama hakanda gelecek bilemiyorum 30 dk da sürebilir :queen:
tamam o zaman gölbaşında karar verildi sanırım.gün içerisinde mangallık malzeme alalım çünkü akşam o saatte açık yer bulamayız ...gönüllü olan varsa alsın buluşunca kime ne kadar düşüyorsa verir.
mehmetcim merak etme motora bişey olursa ortada bırakmayız.sadece sen de değil kim olursa olsun ortada kalmaz...:wiinkk: