Hocam nerelerdesin... hiç görünmüyorsun?geçenki buluşmanızı açıkcası kıskandım ama haberim olmamıştı. bu sefer gelmeye çalışacağım bu arada hüseyin hoşgeldin tekrar
Hocam nerelerdesin... hiç görünmüyorsun?geçenki buluşmanızı açıkcası kıskandım ama haberim olmamıştı. bu sefer gelmeye çalışacağım bu arada hüseyin hoşgeldin tekrar
way sadan abı nerelerdesın sen yaw motoru naptın duruyormu kerata =)))))vallaha bu kadar sevildiğimizi bilmiyorduk cümleden hoşbulduk arkadaşlar vallaha bende sizleri özledim cumartesi ünalda müsait olursa gelelim erenide alırız üçümüz geliriz ihşallah
Hocam nerelerdesin... hiç görünmüyorsun?
Pazar günü mesai yapacaklar için baya zorlayıcı bir gece olacak ama bu sefer kendini özleten arkadaşlarda gelecek gibi duruyor. Bu buluşmayı kaçırırsak hüseyin abinin kara listesine gireriz :queen: Fazla kalamayabilirim ama gelmeye çalışacağım :cat:
iyiyiz sizleri sormalı ve hakikaten uzun bir zaman olmuş ben bile tanımıyorum sizi cumartesi akşamı sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız efenim:rendeer:Selamlar dostlar nasılsınız ? uzuuuunnnn zaman oldu bir selam vereyim dedim.
1-) nezih77 selma hüseyin
2-) Yunus ve ekibi duruma göre(4-5-6 kişi bile olabiliriz)
3-) _pLay_06 ( eren ) gece 12ye kadar yanınızda kalırım yada en gec 1 e kadar =)))
4-) motoriderrr - Taşkın
5-) mukavemeth- Hakan
6-) guitarmix - Ramazan
7-) buberk - buğra
~~NEO~~ ( Mehmet + Bahadır )
9-) ???
10-) ???
11-) ???
işin aslını isteseniz arkadaşlar biz bu gün gölbaşına gittik mangal yapmaya. içeri araçla giriş 5tl.motorla daha da ucuzdur. otoparkı çok güzel, 10 kişilik masa sandalyeleri,hemen yanında barbeküsü var.sabaha kadar açıkmış... püpür püfür esinti var.buluşunca oraya gideriz,çekirdek alırız bide çay demleriz ateş üzerinde sohbet muhabbet sabahı buluruz.sahura yakın da mangalımızı canlandırır kanat sucuk vs. yapar yeriz.kim ne isterse yoldan alınır daha da hesaplı olur.zırt pırt başımıza gelip bişey içermisiniz diyen biri olmaz.ücretsiz halı sahası var top getirilirse oynanabilir.tenis kortu,çeşmeler ve wc ler baya fazla.isterseniz balığa meraklı olan varsa oltasını getirip balık ta avlayabilir.
Hayırdır tanışıyormuyuz?yunus yeter ulan cem yılmazın reklamını yaptığın deiş artik şunu beaa
arkadaşlar kimseden ses seda çıkmıyor sahur yeri hakkında