[Ankara - MT]

işini gücünü bırakıp benim motora bakmaya gelen _play_06 ya teşşekur ederim motor çalısıyo :):flower:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkür ederim kardeşim sağolasın

gözün aydın hakancım sağolasın eren hakanı yanlız bırakmadığın için

arkadaşlar bu arada 6-7 ağustos 2011 tarihinde konya da moto drag yapılacak gitmek isteyen arkadaşlarla iletişim kurabilirsek beraber yolculuk yapabiliriz

http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=265299943483612
,
N demek abı tabı gıtcez bız sımdı hakana yardım edıyoruz hakanda ogrenınce bılmeyenlkere yardım etcekdır emınım

Motosikleti
VFR1200X
O zaman _play_06 ya bir teşekkürde benden gelsin :rendeer: geçen akşam baktığımız Raptoru beğenmedi ama kısmetse pazar günü bakacağımız motor umarım temiz çıkar.. :salut:

O zaman _play_06 ya bir teşekkürde benden gelsin :rendeer: geçen akşam baktığımız Raptoru beğenmedi ama kısmetse pazar günü bakacağımız motor umarım temiz çıkar.. :salut:

umarım bugra . . . artık senıde motor basında gormek ıstıyoruz. bu arada benım motora sureklı araba teklıfı cıkıyor sanıırm motoru satıp araba alıcam sonrada onuda satıcam bu sezonu motorsuz gecırcem gıbıme gelıor

ankarada endurocu varmı bılmıyorum ama varsa pazar gunu gerede ve yaylalar turu yapmak isteyen varsa bana mesaj atabilir.

ankarada endurocu varmı bılmıyorum ama varsa pazar gunu gerede ve yaylalar turu yapmak isteyen varsa bana mesaj atabilir.
şimdik bu biraz ağır olmuş...ne demek ankarada endurocu var mı? biz varız burdayız ama ramazan münasebeti ile kapalıyız gördüğün üzere :sunny: sesimiz soluğumuz ondan çıkmıyor...

şimdik bu biraz ağır olmuş...ne demek ankarada endurocu var mı? biz varız burdayız ama ramazan münasebeti ile kapalıyız gördüğün üzere :sunny: sesimiz soluğumuz ondan çıkmıyor...

ankarada motorcu varmı :D motorumu satmadan son kez beraber ankara turu yapalım :d

valla ben ankarada dag tepe haftasonları gezen endurocular gruplar görmedim tanımadım varsa da bilmiyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar biz konyadaki moto drag yarışlarına gidiyoruz kendinize iyi bakın görüşmek üzere

Önce ankarada dağ tepe gezilebilecek yerler varmı onu tartışmak gerek bence..

ankara bu konuda iyi degil en yakın güzel yesillik orman icinde yaylalar gerede ve cevresınde 140 km daha sonra mengen yedı goller duzce ve cevresı var geredeye gunu bırlık gıdılır ancak dıger yerlere cumartesı pazar cok rahat gıdılır.

pazara bi aksilik olmazsa ankaradayım toplantı falan yok mu öğlen kahvaltı falan yapalım ya heeyyy yunus abiiii

WTP

beyler önceden söylemiştim 16-17 agustos'ta Yunan ve balkan ülkelerine gitmeyi planlıyorum diye. bütün evraklarımı tamamladım ve pazartesi günü vizeye başvuruyorum. Şans dileyin. Bir aksilik çıkacağını zannetmiyorum ama ne olur ne olmaz tabi.

bunun dışında, giderken yanıma alacağım ekipmanın vs. listesini yapıyordum da; 10 günlüğüne gideceğim için yeri gelmişken satın almayıp da bazı arkadaşlardan ödünç aldığım malzemeler ve diğer başka şeyler için teşekkür edeyim dedim.

Kenan'ı yazmaya bile gerek yok, iki motorcu tek ekipman kullanıcaz neredeyse, sağolsun bir donunu vermedi..
Hüseyin abi'ye, söz verdiği gibi çok değerli takı-aksesuarları, eşine de desteği için,
Yunus'a mükemmel fotoğraf makinası için,
Emir'e de bana bulaşmadığı için :)))))))

gerçekten çok teşekkür ederim..

2-3 parça eksiğim kaldı onları da sağdan soldan bulursam tamamdır bu iş :)))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar