[Ankara - MT]

Bu Coşkun Motor'un yeri tam neresi bi tarif edin arkadaşlar... Herkes övüyor, iyi usta sanırım... Motorun bi kaç elektrik işi var onları hallettireyim dedim... Ne dersiniz ?

zırhlı bırlıklerden etimesguta gıderken turgut özal koprusunden (sag tarafa şeker fabrikası yönüne ) geçince hemen solda kalıyo isteyene telefon numarasıda verebilirim...

slm mt ankara sonunda 1saat once memleketıme dondum ne var ne yok nasıl gıdıyor gorusmeyelı :D

Motosikleti
VFR1200X
Selamlar MT nin sevgi böcükleri :rendeer: nasılsınız bakalım?

Eren hoşgeldin. Sana bahsettiğim motor bugün ilandan kaldırıldı. Dediğim gibi pazar gününe kadar dayanmadı sattı adam sanırım. Peynir ekmek gibi satılıyor bu aletler ya gene kaçırdım :sunny: neyse önümüzdei ilanlara bakacaz artık :cat:

Selamlar MT nin sevgi böcükleri :rendeer: nasılsınız bakalım?

Eren hoşgeldin. Sana bahsettiğim motor bugün ilandan kaldırıldı. Dediğim gibi pazar gününe kadar dayanmadı sattı adam sanırım. Peynir ekmek gibi satılıyor bu aletler ya gene kaçırdım :sunny: neyse önümüzdei ilanlara bakacaz artık :cat:

hayırlısı hayırlısı herşeyin hayırlısı :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o ne yav valla gidiyor adam.bırak yunanı falan kardeşim kuzeye gidelim kuzeye :queen:

bu arada şu dünya göz hastanesinin çekilişinde bende varım de hadin gayri bana oy atın kardeşlerim bende laser olayım

http://apps.facebook.com/dunyagoz-lazer/?ref=bookmarks hüseyin birinci

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kenancığım hayırlı uğurlu olsun şimdiden kuru kuru olmaz ıslatmak lzım onu :cat:

[/COLOR]
ertan mikonosa mı gidiyossun :)
kenan hayırlı olsun hyosung.

Tam bilmiyorum ama Yunanistan, Makedonya ya doğru bi uzanıp gelecek, ayrıntılar için Ertan' dayız =) Teşekkür ederim bu arada Emir.

kenancığım hayırlı uğurlu olsun şimdiden kuru kuru olmaz ıslatmak lzım onu :cat:

eyvallah teşekkür ettim Hüseyin Abi, bi geliyim ankaraya bi buluşma ayarlar ıslatırız ayıpsın =)

selam arkadaşlar bende ankaradan yazıyorum kısmet olursa bi makina satın almau-yı planlıyorum 8- 13 arasında cbf 600 er-6 n-f ,dl 650
bildiğiniz satacak arkadaş varsa değerlendirelim yada nerelere bakabilirim sahibinden .com dışında
en yakın zamanda aranıza katılmak üzere iyi akşamlar

selam arkadaşlar bende ankaradan yazıyorum kısmet olursa bi makina satın almau-yı planlıyorum 8- 13 arasında cbf 600 er-6 n-f ,dl 650
bildiğiniz satacak arkadaş varsa değerlendirelim yada nerelere bakabilirim sahibinden .com dışında
en yakın zamanda aranıza katılmak üzere iyi akşamlar

Umarım aklında ki motorun temizini almak nasip olur.Ankara'da birkaç yer var 2. el satan ufak bir araştırma ile bulabilirsin ama sahibinden.com'da bulup görmek daha kolay olur.

Motosikleti
VFR1200X
Oldukca sıcak bir haftasonnuydu :pale: bende baktım motor alamıyorum gittim bi tane çeneden açılır GDR kask aldım bu gün oh mis gibi evde takıyorum :queen:

o ne yav valla gidiyor adam.bırak yunanı falan kardeşim kuzeye gidelim kuzeye :queen:

bu arada şu dünya göz hastanesinin çekilişinde bende varım de hadin gayri bana oy atın kardeşlerim bende laser olayım

http://apps.facebook.com/dunyagoz-lazer/?ref=bookmarks hüseyin birinci

Hüseyin abi az önce senin için oy kullandım seni 3. sayfaya taşıdım :thumleft: Yalnız ilk sıradaki çocuğun oyunu gördün mü 3 bin küsürdü.
O çocuğu ben daha önce motosiklet.nette gördüm o da bizden herkesten oy topluyordu. Sana birde özelden mesaj attım konu ile ilgili.
İnşallah şu gözlüklerden tez zamanda sorunsuz kurtuluruz özgür kalırız.

---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:02 ----------

ben attım, bu arada bende gv250 aldım sayılır arkadaşlar, benim motoru sattım pazartesi gv aldım çook büyük ihtimal =)

Kenanım hayırlı olsun şimdiden. Bu hafta içi buluşalım mutlaka.

---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:06 ----------

Ey ankara ankara geçti bi haftasonu daha :)

Hakan sen neler yapıyosun görüşemiyoruz. Ben bu haftasonu babamın köyündeydim. Şehirden uzaklaşmak iyi geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar