saat 5 de güneş doğuyor . saat 8 geç olur gibi bence en geç saat 7 gibi buluşmuş olalım. hem öğlen sıcağına maruz kalmamış oluruz. Güzergahı neresi seçtik şimdi nallıhan üzerinden mi yoksa eskişehir yolu üzerinden mi on göre buluşma programı yapalım ben eryamandayım eğer nallıhandan gidersek ayaş yolunda optimum sularında buluşurum sizinle eğer eskişehir yolundan gidersek .çevre yoluyla kesiştiği yerde beklerim sizi
Saat 7 bana uyar. Diğer arkadaşlar ne düşünüyor bilmiyorum. Brody eğer havada sorun olmaz ise geleceğini söyledi. Güzargah ve saat konusunda onunda fikirlerini alalım bence.
RamuthRa da gelebilirm demişti ama foruma girmiyor sanırım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------
Sevgili Arkadaşlar, size motorumun durumundan bahsetmiştim zaten... Motorda çok dert değil ama yeni haberini aldım, çocukluk arkadaşım düğün yapıyormuş... Zaten ilk fırsatta motoru değiştiricem, ilanı da verdim... Düzgün bi motor alayım bolca uzun yol yaparız... Bu motorla sorun oluyor...Yine de tek sorun motor olsaydı gelirdim ama şimdi bir de düğün çıkınca olmadı maalesef... Adam bana da son dakikada haber veriyor iyi mi ?!... Neyse artık başka sefere... :salut:
Mukavemeth, dostum kusuruma bakma... Bende Batıkent'teyim, yakınız, seni yanlız bırakmaya gönlüm de razı gelmiyordu ama baktım ki yol arkadaşı bulmuşsun, sevindim... :wiinkk:
Sağ salim gidin, bolca eğlenin bizim yerimize de, fotoğrafları da bekliyorum... Gelince burada yine buluşur, sohbet eder, kısa da olsa yol yaparız... Dikkatli gidin - gelin, yolunuz açık olsun... :cat:
NEO dönüşte görüşmek üzere o zaman. Güzel temennilerin için sağol