[Ankara - MT]

eskişehirciler ne yaptınızz??? ıslandınızmı :)

selam arkadaşlar haftaya motorumla aranızdayım son bi aksilik çıkmazsa

sende hoşgeldin hocam buluşmalarda görüşmek dileğiyle konuyu takibe al ne zaman nerde buluşacağımızı burdan duyuruyoruz..

ben de maddi meselelerden katılamadım motoru ve kendimi yaza saklıyorum geziler için öğrencilik maddi açıdan kötü meslek maalesef :salut:

WTP

o kadar adam gelecekti falandı filandı derken, bir fatih vardı, bir showdown vardı valla..

o da xt600... hani başka, eli yüzü düzgün bir kahraman türk motoru aradı gözler dajskhdjskad.. :D

neyse.. bayağı bir eğlendik, iyi güldük, güzel içtik, macerası da, sıkıntısı da, sohbeti de, sessizliği de, her şeyiyle...

amaaaan.. fatih, patatesler olmuş muydu ya? onu sormayı unuttum bak, çiğ yemediniz de mi :))))

o kadar adam gelecekti falandı filandı derken, bir fatih vardı, bir showdown vardı valla..

o da xt600... hani başka, eli yüzü düzgün bir kahraman türk motoru aradı gözler dajskhdjskad.. :D

neyse.. bayağı bir eğlendik, iyi güldük, güzel içtik, macerası da, sıkıntısı da, sohbeti de, sessizliği de, her şeyiyle...

amaaaan.. fatih, patatesler olmuş muydu ya? onu sormayı unuttum bak, çiğ yemediniz de mi :))))

pattisler lokumdu moruk.
showdown kimdi yahu? ben görmedim bak onu :silent:

senin eleman bomba ama haa :mrgreen:

WTP

geziden 1-2 kare..

104pwnq.jpg

son hazırlıklar..

mvst50.jpg

2 kat daha çıkacaktım aslında ama 3 gün için abartmış oluruz dedik.. (arkadaşın eşyaları da bende, atlamayın 2 mat 2 tulum var diye :))

pwzg1.jpg

çadırı attık, motoru kapattık, gitarı çözdük, tombul şişeyi çözdük, yetmedi bir de kalecikli dostu çözdük, kurtardık mantarından..

mr5qj5.jpg

gelmişken bilecik taraflarına da sarktık, ertuğrul gazi türbesini ziyaret ettik..

fotograf olayını pek sevmediğim için şimdilik sadece bunlar.. hadi bakalım..

WTP

pattisler lokumdu moruk.
showdown kimdi yahu? ben görmedim bak onu :silent:

senin eleman bomba ama haa :mrgreen:

turuncu gt250r si olan genç bir arkadaş..

benim eleman canavar ya :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:35 ----------

lan bide çadır resmi koymuş, puuu yazıklar olsun! koysana otelin resmini :cherry:

allaaşkına, cuma gelseydin de sen yeseydin abi o kadar yağmuru :)

ayrıca patlak lastikte gösterdiğiniz tecrübe için teşekkür ederiz AhAhah :) :) :)

pattis nedir abi ya, ormanı yaktınız 5 tane patates közleyeceğiz diye.. :D neyse ki nallıhan yolundan donmuşsunuz, bizim donuş gecikince gitmeyelim oradan dedik, diğer türlü beraber donseydik, dönüşte satardın xt600'ü :) Ahaaha:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar