[Ankara - MT]

ne hava var arkadaş be!
kızılay iptal, dolmuş, otobüs, taksi bulmak epey zor.
ankaraya yakışıyor kar :cat:

güvenparkın oraları görecektin ama ha. trafik sesi yok, mahşeri bir kalabalık bekleşiyor. muazzam tabloydu. mekanik kıyamet gibiydi. eve zor geldim.

İlter, şu festivale gitsek mi aceba ya ? hiç katılmadım ben nasıl bi organizasyon oluyo bilmiyorum merak da ediyorum aslında.
sen 1' inde sınava gir cuma günü zaten, cumartesi erkenden de basar gideriz.

abi aslından bende istiyorum ama şu sınav durumuna bağlı... Tarık ve senin dediğin gibi sabahın 3ünde dikilicez etimesgut a... aslında sınav erken bitse aynı gün bile çıkılabilir... ama bide kalma işini nasıl yapıcaz??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:10 ----------

İlter 1'inde sınava gir ardından bekleme yapmadan git festivale bu son şansın:)

güvenparkın oraları görecektin ama ha. trafik sesi yok, mahşeri bir kalabalık bekleşiyor. muazzam tabloydu. mekanik kıyamet gibiydi. eve zor geldim.

hocam sen zincir takar yine gidersin patpat!! :cat::p

abi aslından bende istiyorum ama şu sınav durumuna bağlı... Tarık ve senin dediğin gibi sabahın 3ünde dikilicez etimesgut a... aslında sınav erken bitse aynı gün bile çıkılabilir... ama bide kalma işini nasıl yapıcaz??

Sınava erken gideceğin için öğleye doğru işin biter dostum. Eskişehirde Pansiyon ve özel yurtlar bolca var, sıkıntı olacağını sanmam.

yok aslan 2 gündür binmiyorum, pozisyonu fazla zorlayıpta yalama etmeyelim :)

çok güzel atmosfer oldu, sevdim bu kar işini ben. yağsın bakalım ::biggrinn

Kar gerçekten güzel oluyor ama şu trafik çilesi olmasa çok daha iyi olacak.
Dün Çankaya-Etlik arasını otobüsle 5 saatte alabildik. 17,30 da işyerinden çıktım 22,30'da evdeydim. :pale:

yok aslan 2 gündür binmiyorum, pozisyonu fazla zorlayıpta yalama etmeyelim :)

çok güzel atmosfer oldu, sevdim bu kar işini ben. yağsın bakalım ::biggrinn

aman abi dikkat aslında benim lastikler dişli olsaydı sabah işe motorla gidecektim kafaya koymuştum ama kısmet işte :)

Dün Çankaya-Etlik arasını otobüsle 5 saatte alabildik. 17,30 da işyerinden çıktım 22,30'da evdeydim.

evet kar çok güzel bencede çok yakışıyor ankaraya belkide o griliği ortadan kaldırdığı içindir..birde merkezde çalışıp da evi eryaman sincan tarafında olanlar için dün hakkaten elzem bi gündü ben yarım saatte eve geldim ama eryamana gidecek arkadaşlar 8.30a kadar sevis beklemişler evede 10 civarı falan varmışlar trafik çok berbattı dün.Bugünde trafik yoktu mesela melihciğim duyuru yaptığı için herkez bırakmış kendi vasıtalarını toplu taşıma yönlenmişler anlaşılan :)

Dün Çankaya-Etlik arasını otobüsle 5 saatte alabildik. 17,30 da işyerinden çıktım 22,30'da evdeydim. :pale:

bitti kara kış, bundan sonrası bahar-bahçe ::haapppy:

zaten aksiyon olsn diye olurya ilerde bi xtmiz olursa deneyeceğim şeyler arasında bu :)

xt350 veya dr350'lerede bakıyon demi? onlarda şugar ha.

bitti kara kış, bundan sonrası bahar-bahçe ::haapppy:

xt350 veya dr350'lerede bakıyon demi? onlarda şugar ha.

takipteyim müdür :)

xt350 lerden bi kaç tane var gözüme kestirdiğim dr350 ler ateş pahası onun yerine birsürü xt600 var satılık piyasada birde hondanın nx250 si var ki onu ta en başından beri araştırıyorum istanbullu bi eleman var ilanlardan da görürsün ben bildim bileli var o ilanlar hala anlamış değilim nedir ne değildir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar