[Ankara - MT]

Bu motora ben de bakmıştım,güzel motor.Çok hoşuma gitmişti benim de,kaliteli gözüküyor epey de.Kullanıcı yorumlarını almak lazım kesinlikle,fakat maalesef pek satıldığını sanmıyorum bu motorun. Ama bence hazır ÖTV düşmüşken GV250 ye falan da bakılabilir belki. Fiyatı başa baş oldu bu regalle :cat:

o zaman gv 650 ye bakarsak daha iyi olur 250 cc artık küçük gelir uzun yol yapmam lazım:)

SELAM MİLLET!!! KIŞ UYKUSUNDAN UYANDIK ARTIK!!! EPEEEY BİR SÜREDİR SESSİZDİK, İŞE GCE VURDUK KENDİMİZİ... E ARTIK ÇİFT TEKER TEK ÇEKER VAKTİ!!! YENİ SEZONUNUZ KAZASIZ, HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN!!! :rendeer:

SELAM MİLLET!!! KIŞ UYKUSUNDAN UYANDIK ARTIK!!! EPEEEY BİR SÜREDİR SESSİZDİK, İŞE GCE VURDUK KENDİMİZİ... E ARTIK ÇİFT TEKER TEK ÇEKER VAKTİ!!! YENİ SEZONUNUZ KAZASIZ, HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN!!! :rendeer:

merhaba:)hepimize kazasız belasız bir sezon ayrıca birlikte olmak dileğiyle

merhaba neo sen nasılsın

Sağolun hocam iyiyim... Bi buluşma yapsak daha da iyi olurum sanırım... :queen:

Bu arada, arkadaşlar, ben motorumu satıyorum... Sıfır km almayı planlıyorum, eşiniz, dostunuzdan almayı düşünen olursa fiyatında bir orta yol buluruz...:wiinkk: Bende Ötv indiriminden faydalanıp sıfır motor alırım inşallah... İlanı da vereyim bakmak isteyen olursa...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-t-gidon-regal-raptor-41628363/detay

Ben sezonu kapatmadım gerçi ama yeni sezonumuz da hayırlı olur inşallah, kazasız, belasız, cezasız... Herkese keyifli yolculuklar... :cat:

eskiden cumartesileri burada pazarın proğramı yapılırdı sucuklar alınırdı sabah erkenden.tabi o zamanlar havalar iyiydi :) buralar yeşilligidi çayır idi çimen idi şimdi heryer beton oldi.yaz geliyor yavaş yavaş temelleri atmanın zamanı kaynaşma zamanı hadi bakalım gençler motorlarınızın zincirlerini yağlayın akünüzü kontrol edin lastiklerinizin havasını,farlarınızın ampüllerini sağ sol sinyallerinizi montu seneyede giyerim deyip bi beden büyüğünü alanlar yada montu küçülenler kilo alanlar hadi bakıyım yavaş yavaş forum havasına girin sezon açılıyor şimdiden hazırlıklara başlayalım kaynaşın iyi dostluklar kurun muhabbet edin tanışın.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------

vo8m01.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:43 ----------

j7dcop.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 ----------

formu renklendiriyim kimse yokken:)

Ben burdayımmm!!! geçen yazdım ama yollamamışım demekki postu :) evet beylerr varmı eskişehirdeki şenliğe gidecekler?

Ben burdayımmm!!! geçen yazdım ama yollamamışım demekki postu :) evet beylerr varmı eskişehirdeki şenliğe gidecekler?

ne zamanmış yunus hocam bu şenlik??
bak baştan söylüyorum sanırım bu akşam mersine şantiyeye gideceğim :pr: , sonra 12 nisan'da asker... yani bu sene sezon tam açıldı derken ben kapatıyorum kontağı :salut: ona göre dolu bir mart ayı istiyorum haberin ola!! :cat::queen:

sanada sorduk ama gidiyosan barabar gidelim diye ses çıkmadı sendenn!!

ne zaman sordun mübarek?
bizimkiler gitti geçen yaz oraya, gece pek soğuk oluyomuş. hele şu mevsimde hiç kamp yapılmaz dediler amma hava durumuna bakarım, göZüm yerse cumartesi çıkarım hacı.
sen gidecen herhal?

ne zaman sordun mübarek?
bizimkiler gitti geçen yaz oraya, gece pek soğuk oluyomuş. hele şu mevsimde hiç kamp yapılmaz dediler amma hava durumuna bakarım, göZüm yerse cumartesi çıkarım hacı.
sen gidecen herhal?

valla bi sıkıntı sözkonusu olmazsa gelmeyi düşünüyorum o yukarıda verdiğim topikte sorduydum :) ewt hava durumu önemli matı aldık ama çadır yok piyasada :queen: toprağımda çadır varsa onuda alaydık keşke :p

valla bi sıkıntı sözkonusu olmazsa gelmeyi düşünüyorum o yukarıda verdiğim topikte sorduydum :) ewt hava durumu önemli matı aldık ama çadır yok piyasada :queen: toprağımda çadır varsa onuda alaydık keşke :p

tulum uydur bitane hacı, gece sağlam soğuk oluyomuş.
haberleşiriz gidecek olursam.

yeni mallar geldi aga, bi ara uğra :mrgreen:

İlter, şu festivale gitsek mi aceba ya ? hiç katılmadım ben nasıl bi organizasyon oluyo bilmiyorum merak da ediyorum aslında.
sen 1' inde sınava gir cuma günü zaten, cumartesi erkenden de basar gideriz.

Eskişehir yakın nasıl olsa kalmalı olmasa bile günübirlik bende gelebilirim... Hatta bi arkadaş var kandırısam o da gelir... Tabii tarihin yakınlaşıp, iş durumumun kesinleşmesi lazım... Grup halinde gidersek çok da keyifli olur sanırım... Eğer şartlar el verirse uzun soluklu katılacağım ilk organizasyon olur... Hadi hayırlısı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar