haftasonu ben de katılabilirim. bu arada ben de dün bir kaza atlattım. yenimahalle ivedik metrosunun önündeki caddeden (hani etlik keçiören istanbul yolu kavşakları vs var) ben yenimahalleden sıhhiye istikametine doğru gidiyordum.orta şeritte çok yavaş giden bir bayan vardı her neyse sellektör yapıp çok da açılmadan solundan geçerken bir anda soluma burnunu sokmaya çalışan bir mercedes gördüm aynamın hizasına kadar geldi bir anda iki araba arasında kaldım ki ben zaten en son şeritteyim düşünün. halen solumdan geçmeye kalkıyor. arkamda da artçı var. dokunsa iki arabanın arasında tost. Allahtan dokunmadı , mercedes sol jant ve kaportasının birazını refüje sürterek durdu.
Bu arada şu race makinaların arkayı göstermeyen aynalarına da ayar oluyorum o ayrı. Çünkü trafikte sen hata yapmasan da böyle magandalar her daim var...
forevermore gecmiş olsun aynalar dısında kafanıda cevirip omuzunun üzerinden bakmayı unutma "can kurtaran" bakısı gercektende adı gibi. huy edinmek lazım bunu.Tekrar gecmis olsun
Ankara mt uyuyor mu acaba !!! 29 ekim geldi bakın istanbul mt muhteşem bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor başkent bu organizasyona katılmayacak mı ???
Genci Yaşlısı, motorlusu artcısı bi toplansak da bi Cumhuriyet Sürüşü de biz yapsak fenamı olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------
Ben başlatayım bari organizasyonu katılanlar başım gözüm üstüne kimse gelmezse ben hanımla Anıtkabir'e giderim :mrgreen:
1. Ben ve Kombine artcım Eşim![]()
herkese yeniden merhaba tüm arkadaşlara sevgiler saygılar. cumartesi itibariyle sınavımıza girdik şimdi sonuçları bekliyoruz bu hafta sonu cumartesi pazar ondan sonra ki hafta sonu cumartesi pzar da sürüş eğitimlerimiz var. bakalım artık yollara çıkmaya az kaldı artık sürüş eğitimlerini beklemeden sürüş eğitimi almaya başladım dediğim gbi artık çok kısa bir zaman kaldı yollara çıkmaya.hayırlı uğurlu olur inşallah .bu arada kaza yapan arkadaşmıza çok geçmişler olsun tanrı hepimizi korusun. yollara düşmeye başladığımızda hepinizle tanışıp buluşmak dileğiyle. hepinize sevgiler saygılar tekrardan. deli cennet yaşasııııın...??