[Ankara - MT]

ya bizim "patron" , "makine mühendisi" abilerimiz var aslında... bize öğretseler şöle alemleri... değil mi ama :queen::cat:

Ya mesele değil bi günde alemlere akma buluşması düzenleriz olur biter :mrgreen: yeterki katılım olsun :queen: bu konuda cemin tecrübelerinden faydalanmamız lazım :p

Merhaba arkadaşlar,
Ben forumda yeniyim.
Yaklaşık 4-5 ay önce Motorumu aldım. Ehliyetim biraz daha eski.

hepinize iyi bayramlar, kazasız sürüşler diliyorum.

Emre

Ya mesele değil bi günde alemlere akma buluşması düzenleriz olur biter :mrgreen: yeterki katılım olsun :queen: bu konuda cemin tecrübelerinden faydalanmamız lazım :p

aabi cem'in peşine gidip sonra motorları bırakmayalım:queen: belli olmaz bu laz uşağının yapacağı :silent::p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------

Merhaba arkadaşlar,
Ben forumda yeniyim.

Emre

hayırlı uğurlu olsun emre kardeş, hoşgeldin...

birazdan eymir yapıyorum değerli hemşehrilerim.
gelen olursa oralardayım.
yakamda kırmızı karanfil olacak :)

Bende geldim arkadaşlar başkente eymircilere selam olsun burda ne yaptılar acaba??
Merhaba arkadaşlar,
Ben forumda yeniyim.

Emre

Sende hoşgeldin arkadaşım buluşmalarda tanışmak dileğiyle :)

Dün geldim kuzey EGE den bayram dedik değerlendirelim dedik çook kalabalık tı yollar cook ama güzel di yeni rotalar keşfettim.Ayrıca bi topik açıcam fotolar için (=

Dün geldim kuzey EGE den bayram dedik değerlendirelim dedik çook kalabalık tı yollar cook ama güzel di yeni rotalar keşfettim.Ayrıca bi topik açıcam fotolar için (=

hoşgeldn barış fotolarını beklıyoruz sag salım gııdp geldın ya o yeter gerısı hıkaye arkadaslar alıcı cıkarsa benım motoru 9000 tl ye verecem

hoşgeldn barış fotolarını beklıyoruz sag salım gııdp geldın ya o yeter gerısı hıkaye arkadaslar alıcı cıkarsa benım motoru 9000 tl ye verecem

hoca bence sen o motoru bana bedavaya verican :queen: şaka bir yana çok canlı makine yav ::winkwink:
heleki sesi mikemmel!! ::eek:hmy::

elvankent; etimesgut - sincan arasında kalan etimesguta bağlı mahalle türüne verilen addır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar