sahur zirvesi mi düzenlesek acaba eğlenceli olmaz mı ki=)
bana uyar
ankara mt ile tanışmak için ilginç bir saat (=
yazıklar olsun!
hakkını ver o motorun hakkınıı! :mrgreen:
fark yapmazzaten hafta içi bi çay zamanı planlamayı düşünüyoruz bakalım organizasyoncular bi dökülsün çaydan sonrada bi sahur gerçekleştiririz ramazanda bitti bitiyor zaten bildiğimiz üzere ona göre arkadaşlar şadan abim oralardamısın hangi gün yapalım çay saatini?
ya tamam sahur fikri iyi hoş da ertesi gün işe nasıl gideceksiniz ey ahali??? @gaccalhocam herkes devlet memuru değil biliyorsun :mrgreen:
Günaydın Arkadaşlar,
Tanışalım bence de.. Sahur fikri gayet enterasan..
Bir öneri atalım, gerisi gelir herhalde, hooooooop :
Perşembe gecesi saat 01:00'da AŞTİ METRO İSTASYONU'nda buluşma ve sahur'u güzeldir denilen bir yere gidilmece !!!!
Biraz erken buluşalım dedim, uykuya vakit kalsın diye...
selamlar arkadaşlar ben maalesef ben sahura kalamam malum light olduğumuz için ama iftar sonrası çay içme bahanesi ile buluşma düzenlenebilir geçenki buluşma gibi saygılar
iftardan sonra 2 saat fazla uyuyuver sende![]()
arkadaşlar bizim evin yakınlarında gençlik caddesinde Germeç piliç var orda sahur yapılabilir fiyatlar makul seviyede.
haklısın abi aslında o gün çay içme bahanesi ile buluşulup ardından sahur adı altında başka yerlere gidilip bir taş ile iki kuş birden vurulabilir diye düşünüyorum ben?
aabi tavuk fln yersek yanmaz mı ertesi gün?? şööyle kahvaltılık birşeyler yapan yerler var mı??? tabi çoğunluğua her zaman uyarım...