yunus biraderim ramazan başlamadan gel de bi rakı-mangal yapalım

tabi sonra nasıl geri döncez bilmiyorum :mrgreen:
İnşallah Yarın teker döndürüyorum konyadan ankaraya umarım bi problem olmaz burda eksiği gediğini tamamladım motorun

ramazandan önce ordayım yani sıkma canını :cherry:
Merhaba arkadaşlar sayfayı takip ediyorum inşallah aranıza katılacağım.
tabiki herzaman bekleriz nerde ne zaman nasıl buluşacağımızı buradan bildiriyoruz motorlu motorsuz herkezi bekleriz sıkıntı yok
abi iş ilanı gibi olmuş ya bu
Müdür sen ne yapıyon ya sesin soluğun çıkmıyo hiç hayattamısın sen? :queen:
cengiz coşkun!a götürüyorum ben twisterımı.tavsiye ederim. turgut özal üstgeçidini geçince(istanbul yoluna doğru)
Selam herkese. Ankara da iyi bir tamirci bulmam gerekiyor. Şöyle ki; gerçekten işinin ehli bir o kadar da esnaf olan, doğru yönlendirme de bulunacak analatik düşünebilen. Buraya yazarsanız, motora bakım yaptıracağım. İlgi için şimdiden teşekkürler.
Ünal hocam zaten biliyordu orayı buluşmada konuşmuştuk

gelince buluşmalarda görüşmek dileğiyle..
Ben de Ankara'lı bi motosikletseverim Daha önceden de üyeydim siteye. Ama tekrardan yeni bir üyelikle merhaba demek istedim
Sende hoşgeldin o zaman tekrardan senide aramızda görmekten mutluluk duyarız buluşmaları yukarıda da dediğim gibi burdan bildiriyoruz zaten
Benimde izin bitti en sonunda sözde izin ama memlekete geldik dükkandan dışarı çıkamadık anca arkadaşları falan gördük yarın gelince cemin yanına uğricam inşallah onu hayata döndürmek lazım adam kayboldu gitti arkadaş

hafta içide bi buluşma yapabiliriz aslında veya yarın da olabilir buluşma biryerlere gidilip çay kahve içebiliriz ne dersiniz?