[Ankara - MT]

benimde bu akşam işim var o yüzden perşembe demiştim:(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:24 ----------

bu haftadamı buluşamıycaz:(akşam 10 gibi işim biter o saate müsait olan yokmu??

O zaman şöyle yapalım planladığımız gibi yarın buluşma yapalım havanın durumuna göre?? yarın ola hayrola :)

slm arkadaşlar.Çevrenizde tanıdığınız bildiğiniz temiz kazasız az km.de Suzuki GSR 600 satan varmıdır_?_Sahibinden.com da 1 tane ilan var o da biraz fazla istiyor.Acelem yok biraz daha zamanı var , aklınızda olursa sevinirim.

kardeş en son turan güneş te endo motor da vardı bi gsr 600 bir bak istersen

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:15 ----------

ne o şimdi bugün buluşma mı var???

hava Yağışlı olmazsa evet buluşmayı düşünüyoruz ve duruma göre aricam burdaki arkadaşları bakalım meteorolojide yağışlı gözüküyo normalde bugün.

Arkadaşlar Buluşma Yeri: Bahçeli Metrosu
Buluşma Saati: 19:00 da tüm herkesi bekleriz. Ordanda Çayyoluna konvoy halinde gideceğiz.

inşallah güzel bir hava olur.

Evet arkadaşlar bahçelide buluşup çayyoluna gidiyoruz.Hezamanaki gibi gelmek isteyen herkezi bekler ve kalanlara esenlikler dileriz :)

19.00 buluşma 19.15 çayyoluna gidiş :) bende turgay ve ilteri arayıp söleyim foruma giripde göremezler belki..Yalnız ünal hocamın numarasını almayı unuttum bilen duyan varsa haber etsin burdan veya kendisi görürse onuda bekliyoruz tabiki...

Unutmadan Tüm islam aleminin Miraç Kandilini De mübarekliyorum...

iyi günler...
her ne kadar ankara' da havalar tam olarak düzelmediyse de günlük,kısa geziler için bazı günler uygun oluyor..ankara çevresinde olan böyle yerler tavsiye edebilirseniz sevinirim.

yağmur durdu arkadaşlar hava birazda açacak gibi duruyor ama ben buluşmaya gidicem bilginiz olsn..

Burada çok şiddetli yağıyor o nedenle gelemiyorum kusura bakmayın arkadaşlar.

mamak hala yağıyor. 1 aylık tecrübe ile de bu havada çıkmayı göze alamadım . kusura bakmayın. bir dahaki sefere bide aktif olarak buluşan arkadaşlar msnlerini verirse veya sitede biyerlerde kayıtlı varmı. daha rahat haberleşiriz.

kardeş en son turan güneş te endo motor da vardı bi gsr 600 bir bak istersen

evet kardeş doğru söylüyosun,Yaklaşık 10 gün önce uğradım Endo motora kask için girmiştim girmişken GSR yide sorayım dedim bi tane var dedi bir banka müdürüymüş sahibi motor orda olmadığı için göremedim tabi.hatta sahibi 1 hafta önce geldi 1200 TL. harcadı bakım yaptırdı dedi?şaşırdım bişey demedim.heralde km.bakımı değildir , 1200 TL. ne bu yahu??
Bende işkillendim bıraktım peşini.İstersen kesin alıcıysan arayayım getirsin bak dedi.ne bileyim dostum kimseye güvenemiyorum.2.el motor zor iş vesselam.:farao:
Anlayacağın kafam çok karışık , ilgine tekrar teşekkür ederim.Bakıyoruz bakalım daha..Rabbim inşallah herkese gönlündeki motoru almayı nasip etsin.

beyler ne yaptınız?? ben gölbaşı-esat güzergahında mütemadiyen yağmur yedim ara ara durdu ama 7 ye doğru tekrar ve daha şiddetli başladı çıkamadım... sizler ne yaptınız??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar