[Ankara - MT]

:p:p

ayıp oluyor ama :salut: burada hala çalışanlar var :salut:

:salut: :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 ----------

Bu arada Flood olacak ama şimdi aklıma geldi pazar günü 15.27 de bahçeli metrosunun orda buluşup biyerlere oturmayı planlıyoruz arkadaşlar muhtemel buluşma kişileri @EmoTHEp @Tsunam @MotoGT ve ben buluşmadan önce arkadaşları ararım zaten ben.saati de burdan belirteyim dikkat edin 15.30 değil 15.27 :) gelmek isteyen herkezi bekleriz maksat muhabbet... :wiinkk:

:salut: :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 ----------

Bu arada Flood olacak ama şimdi aklıma geldi pazar günü 15.27 de bahçeli metrosunun orda buluşup biyerlere oturmayı planlıyoruz arkadaşlar muhtemel buluşma kişileri @EmoTHEp @Tsunam @MotoGT ve ben buluşmadan önce arkadaşları ararım zaten ben.saati de burdan belirteyim dikkat edin 15.30 değil 15.27 :) gelmek isteyen herkezi bekleriz maksat muhabbet... :wiinkk:

tamamdır :) umarım güzel bir hava olur ya.

ben de gelmeye çalışacağım bu sefer umarım yağmur olmaz dün iliklerime kadar ıslandım berbattı.

tamamdır hocam senide bekleriz tabiki :) bahçeli metrosu önü saat 15.27..Gelmek katılmak isteyen herkezi bekliyoruz..

selam arkadaslar istanbuldan aldıgım nınjayı bakım için ankaraya gelmeyı dusunuyorum suan zonguldaktayım ulus motora nasıl ulasabılırım yardımlarınızı beklıyorum.

kardeşim peki neden 15:30 değil de 15:27 ?? geçen seferde 14:14 dü yanılmıyorsam :D

Bilmem öle olsun dediler :)

selam arkadaslar istanbuldan aldıgım nınjayı bakım için ankaraya gelmeyı dusunuyorum suan zonguldaktayım ulus motora nasıl ulasabılırım yardımlarınızı beklıyorum.

Hocam şehir merkezine girdikten sonra ulus tabelalarını takip et ve ulusta kime sorsan gösterirler yiba çarşısını bilemedin bana pm ile ulaş tel nomu vereyim işyeri ulusta ben götürürüm..

aradığınız servis kawasaki yetkili servisi ulusan olabilir mi?
eğer öyle ise çankayaya çıkmanız lazım.
turan güneş bulvarına girdikten sonra ilk ışıklardan sola içeri ve tekrar yokuşun aşağısındaki ışıktan sola dönmeniz gerekiyor. hemen dönünce solda köşe başında zaten.

beyler güzel bir buluşmaydı herkese teşekkürler ayrıca dağılırken vedalaşamadık yağmurdan kaçalım diye =) kusura bakmayın eyvallah

tüm üyelere selamlar. Yaklaşık 1 ay oldu motorumu alalı. Fırsatım olduğunda bende ekibe takılmak ve sizlerle tanışmak isterim. Burdan takip edeceğim. Saygılar...

fotolar

Arkadaşlar kusura bakmayın, yağmur derdine düşüp vedalaşamadık. Hava güzel olsa çok zevkli olacaktı. Yinede tatmin edici oldu sanırım. Bu arada fotolar nerede kaldı....Görüşmek üzere...

şimdi beyler bu resimlerde 3 tane mi cıbır var?? yoksa bana mı oyle geliyor?? eğer 3 ise 3. kimin?? @tsunami ve @gaccal, ben yine gelemedim :( beyler üzgünüm... bi gs 500 ün acil kana ihtiyacı var sezona yetişmesi için... affınıza sığınıyorum...

Yok Cbrsi olanlar siyah olan benim @MotoGT:) repsol TSunam!, kırmızısı @trgy 'a ait:) yeni gelenler oldu sayı arttı bende dahil :)

tüm üyelere selamlar. Yaklaşık 1 ay oldu motorumu alalı. Fırsatım olduğunda bende ekibe takılmak ve sizlerle tanışmak isterim. Burdan takip edeceğim. Saygılar...

Tabiki hoşgeldiniz öncelikle PMden ulaşın msnden görüşelim tanışalım buluşmalarda haberleşelim :)

Arkadaşlar kusura bakmayın, yağmur derdine düşüp vedalaşamadık. Hava güzel olsa çok zevkli olacaktı. Yinede tatmin edici oldu sanırım. Bu arada fotolar nerede kaldı....Görüşmek üzere...

evet aynen öyle oldu bizde eskişehir yoluna döndük hatta dönmekte geciktik :) tekrardan geri döndük bize geçtik @tsunam ile birlikte.

Bu arada 2 resimde benden yalnız tam kel halimle yaptık bu buluşmayı daha yeni traş olmuştum :queen:

27062010076.jpg

27062010077.jpg

Birde geç cevap yazdım kusura bakmayın dün nete giremedim aksam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar