[Ankara - MT]

Vay Fatih nereledesin yav ? Sesin çıkmıyodu ne zamandır ?

Benim motoru kaldırmak gibi bir durumum yok. Sadece aküyü eve aldım. Haftada bir çalıştırıyorum motoru. Hava müsait olduğunda (çok ıslak değilse, buz vs. yoksa) dolaşıyorum biraz. Şurda 2,5 - 3 ay zaten.

iyidir serkan sen nasılsın? ben de motoru kaldırmadım.aküyüde sökmedim. boşalmasın diye bugün biraz gezdim hatta. ilginç olan 5 gündür yatan motor tek marşta çalıştı.

İyidir yine yollardayız..Nesi ilginç abi. İyi motor işte. :) Haftada 1 10 dk çalıştırmak yetiyo benim aküye ama ben yine de aldım eve. Akü bakım aleti var bende onla daha randımanlı oluyo. (Benim akü 200 kaat, sorma :mrgreen:)

İyidir yine yollardayız..Nesi ilginç abi. İyi motor işte. :) Haftada 1 10 dk çalıştırmak yetiyo benim aküye ama ben yine de aldım eve. Akü bakım aleti var bende onla daha randımanlı oluyo. (Benim akü 200 kaat, sorma :mrgreen:)

sen de olmayan herhan birşey var mı?:) neredesin bu sefer?

kar yağarken gittim bi arkadasında dediği gibi vizörün önü kapanıyor ikde bi yol elimle karı siliyorum....motorum beyazdı ...kar sayesinde bende bembeyaz oldum öyle uyumlu uyumlu gittim...
daha sonra kar yağdıktan sonra bindim...yollar full kardı...asfalt yer yok...arka tekerde zincir varken rampa yukarı basıp cıkıyordumda...cok zevkli oluyor...her çıkısın bide yere yapısarak inisi var...motorla yan yana kaya kaya indik...beni geçti tabi...:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 ----------

yagmurda ayrı bi zevkli oluyor...hele basarak gitmesi ayrı bu zevk...o sekilde motora hakım olabilen birisi normalde de fazlasiyla iyi kullanır...

Sanki muslubeleni çıkıyosum mubarek :)

sana ne kadar özendiğimi daha önce belirtmiş miydim?

Allah'a şükür Fatihcim işimiz, gücümüz var ama yine tekrarlıyorum "davulun sesi olayı". İşimi seviyorum ama ayrılıkda zor be. Dönünce bi büfe olayı yapalım, Hakan uşağum Rize'dedur, daa...:mrgreen:Hele bi döndüsün..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sanki muslubeleni çıkıyosum mubarek :)
orayıda cok cıkıp indim abi...bi keresinde ank ya dönerken polisleri pesime takmistim...o motorun ruhsat arızalıydı...
tabi altlarındaki araba toros olunca biraz zor geldiler pesimden...yozgatın içinde 2 saat saklanmak zorunda kalmıstım...:cherry:

Allah'a şükür Fatihcim işimiz, gücümüz var ama yine tekrarlıyorum "davulun sesi olayı". İşimi seviyorum ama ayrılıkda zor be. Dönünce bi büfe olayı yapalım, Hakan uşağum Rize'dedur, daa...:mrgreen:Hele bi döndüsün..

hakandan haberim var. sen gel birhele görüşürüz büfede.(kafiyi oldu:))

:mrgreen: Ok o zaman. Daha bakımı halletmedim. Haftasonu yağmursuz olursa, yapıcam. Aldım malzemeleri. k&n hava filtresi aldım. Motor hava alsın biraz, benim filtre bitmişti tamamen. Çıkıyorum şimdilik, yemeğe..

bu ankara mt ye bişeyler olmuş artık selam da almaz olmuş neyse sorun ettiğimi sanmayın herkese iyi ve kazasız sürüşler hoşçakalın

jr.

ya bizim mesaj sayılarına ne oldu ya uçmuş gitmiş, çömezi-köklüsü hepsi eşitlenmiş :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim bildikleri
Yağ donduran
deva bagırtan
karga sekmez
sakal tutan
eskiden man 520 man kamyonlar buralardan çıkamazdı ve daha uzun mesafeden dik olmayan yerlerden giderdi
yağ donduran: sivas kangal arasında
bağırtanı yeni duydum :cherry:
kargayida bilmiyom
sakal tutan refahiye sivas arasındaydı

benim dediğim rampalar bizim köyde...
babanın yokusu: bağırgandan sonra bizim köye giderken ki yokus...hani köprüden 90 km\s hızla geçence tekerler yerden kesiliyor ya orası iste...
esseko sırtlağıda gene o yokusu geçtikten sonra daha ilerde ilk agacların arasına girmeden sol tarafta büyük bi tepe var orası...
essek orayı cıkarken bağırsakları bozulmus...arkadan dırt vırt....öyle cıkmıs...ondan ismi öyle kalmıs...:queen::queen:
ankara safasını da acıcık kirlettik ama...:cherry:

jr.

ben sukuyla eşit olmak istemiyorum..ne yani sukunun oyuyla benimki bir mi? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar