[Ankara - MT]

jr.

günaydın en sevdiğim arkadaşlarım (nasılsa diğerleri burayı okumuyor :p)

serdar, suku saat 2de yazmış. demek ki evdeydi. bi gun damlıyoruz bunlara. sukuyu içirip biri lafa tutarken diğerimiz bilgisayarın kenarlarında biryerlerde yazılı isimlerimizi bulup siliyoruz. hepsini silmeyelim de uyanmasın. ismaille ertan önemli değil.:p

gunaydın millet.. birazdan motora bakım yapmaya basslıcam.. sonra bi iki tur atarım.. evren telefonun her an calabilrr hazırr ol:=)

jr.

tamam fatihcim. çok sevinirim görüşürsek. bakım için aparatları al saat 2de serkanlar bakım yapıyo olcak orada yaparız.

Herkese Günaydın.

Arkadaşlar son dakikada atlatamayacağım bir kaç işim çıktı.
Yoksa bende uzun yol yapmaya niyetliydim bugün. :pale:

Satmak gibi algılanmasın lütfen :)

jr.

ankarada güzel bir gün geçirdik. ilk defa güneyliler batılılara misafir olduk.

teşekkürler hepinize.

sizleri burada görmek çok güzeldi. bizi yanlız bırakmadığınız için teşekkür ederim.
serkan eline koluna sağlık. hem vites geçişleri rahatladı. hemde makina gaza dokunduğuna çılgına dönmüş gibi anında red line na giriyor. sanki başka motor olmuş. çok teşekkür ederim.:rendeer:

jr.

biz mekanı beğendik. sağolsun büfeci arkadaş da bizi ağırladı. paso geliriz ya hem oraya git gel yola doydum ben. iyi oldu eşinle de tanıştık. ceyda baya bi kanına girmiştir :)

Gelin gelin. Hakan (büfeci) da sevinir bu işe. O da motorcudur da bi türlü alamadı aile baskısından.

E oraya gitmeden baya bi yol yaptık zaten Evren, nereye gittik biz öyle ismini hatırlayamadım?

jr.

gökbaşından motoru aldık oradan hacılar köyünden geçip inceğe arkadan çıktık. oradan benzin alıp çayyoluna gidip sertaçı aldık. oradan eskişehir yolundan otoban..oradan da eryaman.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:40 ----------

fatih senin motora cilayı bi cekelim pazara tanıyamazsın o motoru. sokak lambaları akar motorun uzerinde :) çok matlaşmış boya.

Günaydın,

Atatürk'ün son nefesini verdiği bugün onu saygı ve özlemle anıyoruz...
Daha iyi anlaşılabilmesi umuduyla...
Saygıyla,

2qtg1ts.gif

BU KALP SENİ UNUTURMU ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:56 ----------

6oeis7.gif

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:58 ----------

BU KALP SENİ ASLA UNUTMAZ

2lsgzdu.gif

jr.

ATAM, ÖĞRETMENİM, KOMUTANIM!

istediğin gibi bireyler olamasak da, yüreği seninle dolu nesiller yetiştirecek ailem, yeryüzünde olduğumuz sürece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar