[Ankara - MT]

bakın arkadaşlar motoru ve motorcu arkadaslarını cok sevdigini sandıgınız ceyar junyor varyemez insanın gercek yüzünü herkes görecek:mrgreen:

jr.:
*bir model uçaa bir motosikletten daha cok para yatırabilirim..hatta kıçında 5 beygir takılı bir zodyak bota
*motorun deeri bu kadar gözümde

sus gostil kafalı seni verdigin degeri gorduk herkeste gordu işte hem ıcınde motosıklet sevdası yok hemde gelıyon motorcuyum dıyon olmaz böle afaroz ediyom seni :mrgreen:

jr.

alın ben koyayım..kimse şaşırmaz ki bunu herkes biliyo dostum..işte hayalimdeki motorun linki..aldığım zaman şaka olmadığını herkes anlayacak.

http://www.kanuni.com.tr/Motosiklet/MotorDetay/BS-100-12

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:29 ----------

umutun eski motoruna bayıldığımı herkes biliyor. keşke yuvarlak farlı olsa demiştim. aha bu yuvarlak farlı tel jantlı ve kampanalı :cat:

jr.

çok ayıp..kınıyorum..zevklere saygı lütfen ::yanliss:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 ----------

ben bunu alınca dalga mı geçeceksiniz..germeyelm ilişkileri.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 ----------

zevk amaçlı bir tane alıp tır tır gezecem arkadaş sanane

Ben de mi alsam bundan ne ? Hmm..bıktım teknolojiden, güçten ve hızdan..Tırtır gitmek istiyorum bende..:mrgreen:

Kimler geliyor akşama beyler ? Kaçabilirsem ben de ordayım. (Jr. biliyor durumu)

jr.

ben varım :mrgreen: biliyorum durumu..gelecek olursan garaj işini de halledelim.

jr.

ben 7-730 arası orada olurum. erken gelmek için çekinmeyin yani.

HERKESE BENDEN YİYEBİLDİĞİ KADAR KESMEŞEKER!! :mrgreen:

Motosikleti
Honda CB750 Hornet
alın ben koyayım..kimse şaşırmaz ki bunu herkes biliyo dostum..işte hayalimdeki motorun linki..aldığım zaman şaka olmadığını herkes anlayacak.

http://www.kanuni.com.tr/Motosiklet/MotorDetay/BS-100-12

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:29 ----------

umutun eski motoruna bayıldığımı herkes biliyor. keşke yuvarlak farlı olsa demiştim. aha bu yuvarlak farlı tel jantlı ve kampanalı :cat:

cok GERCEKCISIN hocam! hayal dedigin soyle ulasilmasi zor olmali? :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:00 ----------

Günaydın beyler, hayırlı cumalar herkese

biraz gec oldu ama... genel olarak diyelim:
herkese iyi aksamlar ve hayirli cumalar. :)

jr.

zor baba ulaşılması..şimdi almaya kalksam herkes tepeme binecek..demek ki zor :mrgreen:

Everenim ben gelemiyorum. (Pazar'ı garantiye aldık, napalım :) ) Garaj olayı aklımda ilk fırsatta bakarız. O işin üzerinde duralım. :cat:

Al al üzerinde uğraşacak proje olsun..:)

Sosyal proje olur. Bizde izlenimlerini alırız. Gerçekten alacak olan arkadaşlara bir faydası olur...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar