[Ankara - MT]

WTP

arkadaşlar selamlar tekrar,

piknik olayı süper, malesef henüz motor'a karar veremediğim --araştırmalar sürdüğü için-- için motorsuzum.

fakat gelmek isterim açıkçası, eski buluşmalarınızda arabayla gelenler olmuştu hatırladığım kadarıyla... eğer problem olmazsa arabayla, yada eğer artçı almak isteyen olursa yolcu pozisyonunda gelebilirim.

piknik düşünüyorsanız, hamal lazım olabilir araba o yüzden iyi olabilir. ama artçı olmak iki teker gitmekte ayrı zevk tabi.

hiç farketmez bana açıkçası siz söyleyin ben uyarım...

---pişt bir burayı oku ==> ((olm gelmemi istemiyorsanız buraya yazmayın özel mesaj atın ki okumasın herkes reddedildiğimi özel mesaj atın.. milyonlar okuyor buraları.. :p))

jr.

olm sendeki bu kamyoncu lokantası tutkusu nereden geliyor herkes merak içerisinde. fırsatını buldu mu dalıyosun ortama. işleri devralınca lokantalar zincirini kamyoncu lokantalarıyla mı devam ettirceksin. bu mudur kalite, bu mudur "hayırlı evlat", bunu mu öğrettiler sana pis veliaht :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:16 ----------

---pişt bir burayı oku ==> ((olm gelmemi istemiyorsanız buraya yazmayın özel mesaj atın ki okumasın herkes reddedildiğimi özel mesaj atın.. milyonlar okuyor buraları.. :p))

:mrgreen: ehaha..ismail seni alsın da popon bayram etsin, inanmayanlara anlat cubufu:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:21 ----------

:) binenin ifadesi değişir bu motora

eski ustam(usta olduğunu düşünmüyorum. mesliğini belirtmek amacıyla 'usta' diyorum). benim motora castrol magnetek(araba yağı)koymuş. bunu yeni anlamamda işin başka bir ironi kısmı. neyse motosiklet yağı buldum sonunda shell den aldım. serkan tekrar sağol. AydoganX sen de sağol. aslında bu farkındalığı sana borçluyum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 ----------

bu arada ankara mt ben pazar gezmesine gelemeyeceğim. motorun bakımı var. şimdiden size iyi eğlenceler.:)

eski ustam(usta olduğunu düşünmüyorum. mesliğini belirtmek amacıyla 'usta' diyorum). benim motora castrol magnetek(araba yağı)koymuş. bunu yeni anlamamda işin başka bir ironi kısmı. neyse motosiklet yağı buldum sonunda shell den aldım. serkan tekrar sağol. AydoganX sen de sağol. aslında bu farkındalığı sana borçluyum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 ----------

bu arada ankara mt ben pazar gezmesine gelemeyeceğim. motorun bakımı var. şimdiden size iyi eğlenceler.:)

Rica ederim Fatih hocam.
Aslında motora bakım yapmak, mekaniğiyle uğraşmak vs. gibi detaylar benim içinde çok büyük bir zevk.
Pazar gezi olmasaydı seve seve bende gelip sizin bakımda eşlik etmek isterdim. (Birşeyler bildiğimden değilde, öğrenebilmek için)
Belkide ER6'nın almayı düşündüğüm motor olmasınında etkisi vardır bunda.

Neyse kısmet bir dahaki bakımlara diyelim :mrgreen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Rica ederim Fatih hocam.
Aslında motora bakım yapmak, mekaniğiyle uğraşmak vs. gibi detaylar benim içinde çok büyük bir zevk.
Pazar gezi olmasaydı seve seve bende gelip sizin bakımda eşlik etmek isterdim. (Birşeyler bildiğimden değilde, öğrenebilmek için)
Belkide ER6'nın almayı düşündüğüm motor olmasınında etkisi vardır bunda.

Neyse kısmet bir dahaki bakımlara diyelim :mrgreen:

herzaman beklerim:)er6 ilgili merak ettiğin konular varsa yardımcı olabilirim. eski emektarımda cbf 150 idi. yani birçok ortak noktamız var:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
suku.. mangalı bırak şimdi bak burda er6 bakımı konuşuyoruz senin de işine yarar ilerde :)

neyse fatıh pas vermıyor artık bende vermıyorum :mrgreen: bakım dediginiz tas catlasa 1 saatlık iş otobandan basıp gelın işte :D

neyse fatıh pas vermıyor artık bende vermıyorum :mrgreen: bakım dediginiz tas catlasa 1 saatlık iş otobandan basıp gelın işte :D

suku ne pası? ben anlamadım:pr:.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------

serkan'ın kursu var kurstan sonra bakıma başlayacağız. müsayit olursa neden gelmeyelim:). otobandan devam:queen:

Her cuma aynı yerde mi buluşuyorsunuz? Yanlış okumadıysam
saat 20.00 de çayyolunda arkadium yanındaki çay bahçesi idi değil mi?

jr.

arkadaşlar yarın 8de bahçemizdeyiz.

pazar kafilesi

1-suku
2-evo&ceyda
3-serdar
4-ismail
5-ertan
6-çılgın fatih

ertanı artçı alabilecek olan var mı? sukunun dediği güzergahın uzun olması nedeniyle mangal keyfi süremeyeceğimizi düşünüyorum. sadece kızılcahamamda mangal yakıp döndüğümüzde bile çay molasından hava kararıyor diye hemencecik (kim bulmuş bu lafı ya) kalktığımızı da hesaba katarak rotayı ya kızılca ya da güdül gidiş mangal dönüş olarak ayarlamamız gerektiğini düşünüyorum. ne çok düşünüyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar