[Ankara - MT]

hosgeldiniz.. aksion eyylence hep var.. arkadaslar pazar gunu icin bende jkatılabilirm.. hava soguk olsa kac yazar.. giyinirr yine gelirz.. iki damla yagmurdan korksaydık karadenizli olmazdık dimi:=) sagnakda yagsaa motorumlaa sizzlerleyim.:=)

murat abi.. senide endrocuu yapalım abi.. dagbayırr yardırırız:=))asvaltt yetmezz bize.. heheytt... way wayy wayy wayyy

murat abi askolsun sahıbındende o kadar mesaj attım san bır gerı donmedın böle satıcı olmaz olsun :mrgreen:

Hadi hayırlısı Murat abi.. Aman motorsuz kalma uzun süre..Sensiz tadı olmaz sucukların.:)

baktım 2500 e alırım diyen senmisin sana feda olsun diycem ama pışşşııııkkk diycem::::::::::D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:01 ----------

Hadi hayırlısı Murat abi.. Aman motorsuz kalma uzun süre..Sensiz tadı olmaz sucukların.:)

inşallah motorsuz kalırsakta bissürü motorcu tanıdığımız dostlarımız var bizi yolda bırakmazlar sanırım alırlar gibime geliyor :)

jr.

3 bine gitmez abi ya sanmıyorum..ama gönlüne göre olur inşallah.

murat abi nasılsınız? motoru değiştiriyorsunuz heralde. hayırlısı olsun.
akşam anlaşılan plan yok.

murat abi nasılsınız? motoru değiştiriyorsunuz heralde. hayırlısı olsun.
akşam anlaşılan plan yok.

çok teşekkür ederim fatih sen nasılsın sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah
arkadaşlar havalar soğudu sakın gripe yakalanmayın yani zorunlu olmadıkça motora binmeyin derim siz önemlisiniz size bişey olmasın

Abi ne demek..Her zaman Ermanın yıbır olsun, jr'ın cıbıf olsun yer bulunur sana..(Şimdi bende alırım dicem de, Erman'la jr olay çıkarır diye şeetmedim :mrgreen:)

Fatih akşama olay yok anlaşılan ama pazara buluşuyoruz gibi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar