[Ankara - MT]

e peki eymir grubu nerde?? hadi hemen bi kararlaştıralım nerde saat kaçta buluşulacak. fatih hocam senin numara hala bende yok msn adresinde:)

[email protected] bekliorum:)

tamam sertaç tam da ben sana haber edecektim.
yarın biz (yasin,murat(pinçir),caner abi ve başka kim gelmek isterse)
sertaç özelden sana mail adresimi ve telimi atıyorum. ben seni saat 10 15 de optimumdan alırım. sonra diğerleriyle birlikte yola çkarız.yasin varsa 52 lik deste getir. ben de tavlayı getireceğim(iddalı olanlara duyurulur:))
diğer yollara gidecek arkadaşlar:hepinize iyi yolculuklar.
ayrıca dün tanıştığımız antalyalı arkadaşım(kusura bakma adını unuttum:pr:) eğer sen de bizimle gelmek istersen msj yolla.seni panoranın oradan alırız.

fatih ben optimuma boşuna gelmiim yol üstünden alırsın beni:) çayyolundayım çünkü. 10:30da istersen koru migrosu biliosan orda buluşalım tam yolunun üstü. evet dün tanıştığımız serdarda gelcekte ona sanırım telefonla ulaşabileceğiz. neyse ben seni ekledim msnden

fatih ben optimuma boşuna gelmiim yol üstünden alırsın beni:) çayyolundayım çünkü. 10:30da istersen koru migrosu biliosan orda buluşalım tam yolunun üstü. evet dün tanıştığımız serdarda gelcekte ona sanırım telefonla ulaşabileceğiz. neyse ben seni ekledim msnden

tamam saat 10:30 da eryamandan çıkıp 11:00 gibi seni koru migrostan alırız. birşey olursa da telden haberleşiriz.

ben 52 getiriyorum yrn.. direk eymire gelirim.. saat 12 gibi orda olurum ancak... sizi nerde bulacağımı biliyorum :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:02 PM ----------

sertaç sen çevre yoluna çıksana.. onlar çevre yolundan gelir seni de alıp devam etsinler.. koru migros yol üstü değil, eğer çevre yolu kullanılırsa ki çevre yolu mantıklı olur...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:03 PM ----------

antalyalı arkadaş (yani serdar :) ) yrn beni de arayabilirsin 0555 490 1153 yasin..

ben 52 getiriyorum yrn.. direk eymire gelirim.. saat 12 gibi orda olurum ancak... sizi nerde bulacağımı biliyorum :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:02 PM ----------

sertaç sen çevre yoluna çıksana.. onlar çevre yolundan gelir seni de alıp devam etsinler.. koru migros yol üstü değil, eğer çevre yolu kullanılırsa ki çevre yolu mantıklı olur...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:03 PM ----------

antalyalı arkadaş (yani serdar :) ) yrn beni de arayabilirsin 0555 490 1153 yasin..

tamam ozaman.orada araşırız. sertaç aslında çıkabilirsen çevre yolundan seni alırız.cevap bekliyorum tamam:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 PM ----------

bu arada saatlere dikkat. saatler 1 saat geri alınacak!!!!!!!!

jr.

karagöle gelenler

biz
çılgın fatih
murat abi
ismail
Brs.

saat 10da armada önü (eskişehir yolundaki kaldırım) uyar mı herkese?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 PM ----------

buluşacak tüm arkadaşlar..saat konusu önemli tebrik ederim hocam.

Saat 10 armadanın önünü uyar bana 2dk lık mesafe.. Yalnız gelirken ne almalıyım neye göre almalıyım bilmiyorum.. Kafama esen sucuk vsmi alayım? ne alıyım yani birisi söylerse =)

Yada toplumu alışveril yapılcak cepa carrefour danmı yapılcak alış veriş yada armada.. Yani ona göre birşeyler yapalım =)

jr.

o zaman armada karfurdan alışveriş yapalım daha zevkli olur. armada metal sendikası tarafında park edelim buluşalım. karfura dalar alışveriş yaparız daha iyi. sucuk biber kömür ekmek kola.

Tamamdır =) Birde birisi acaba bana tel. numarasını verebilirmi.. Yarın görmez bulamazsam sizi oradan arayım =)

Beyler benimde misafirim geldi. Yarın kaçabilirsek hanımlardan, bizde Eymire gelicez.

Murat (pinçir) nerdesin kardeşim ? Kaç kere aradım cebini bugün kapalıydı hep.

jr.

5055863007 benim numaram.

ismail rehberlik eder diye düşünüyorum.

Kaç km nin toprak olduğunu yaklaşık veya net olarak söyleyebilir misin?

Tam ölçüm yapmadım o yüzden net olarak bilemiyorum ama sanırım 10 km civarı bişey. Yavaş yavaş (40-50 km/h civarı ) gidilebilecek güzel bir yol bence.

Tabi ki güzellikte görecelidir. Sonra yarın ne biçim yol bu diyip benden hesap sormayında :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 PM ----------

5055863007 benim numaram.

ismail rehberlik eder diye düşünüyorum.

gidiş yolu olarak rehberlik edebilirim ama karagölün içini pek dolaşma fırsatım olmadı. gidince birlikte bakarız uygun mekanlara, tahminimce kalabalık olabilir yarın. ben haftaiçi gittim doğal olarak bomboştu :)

O gün merakımdan gidip bi 10 dakika kadar mola verdikten sonra tekrar döndüm. Yani karagölün içerisini pek bilmem ama gidiş ve dönüş yolunu bulabilirim :)

jr.

murat abiyle konuştum geliyor. kendisi de en geç bi 40-50 dakkaya forumda olacakmış. herkesin gelmesini rice ediyor. motorcu adam asfalt bozuldu mu geri mi dönermiş diyo.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:15 PM ----------

sizi de arayacakmış erhan abi birazdan eve varınca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar