60-70 km/s civarı..
Ooo güzel güzel, ayak uydurulmayacak bir hız değilmiş. Grup sürüş deneyimim olmadı hiç şimdiye kadar da merak etmiştim. Teşekkür ederim.
60-70 km/s civarı..
yok valla artık 80 km aşağısına düşmüyoruz düşürmüyoruz :queen:
cbf 250Selam arkadaşlar..
forma yeni katıldım..ankarada yaşıyorum..birkaç gün önce iş arkadaşımın motorunu gördüm ve çok hoşuma gitti..aklıma yattı ben de merakına düştüm..fakat motor konusunda ilk deneyimim olduğu için arkadaş scooter ile başlamamı önerdi..
netten çok araştırdım ve as 150 t-19a'ı çok beğendim..
başlangıc için fikirlarinizi umarım..
Selam arkadaşlar..
forma yeni katıldım..ankarada yaşıyorum..birkaç gün önce iş arkadaşımın motorunu gördüm ve çok hoşuma gitti..aklıma yattı ben de merakına düştüm..fakat motor konusunda ilk deneyimim olduğu için arkadaş scooter ile başlamamı önerdi..
selam dostlar. sıradan geçeyim:
serkan o cihaza guvenipi 50 lira sayamadım. her kopekte işe yarar mı senden bir alıp gölbaşındaki köpeklerde deneyebilir miyim?
cevger, gugıla "öldü bilenlere" yazıyorsunuz, ilk linke tıklıyorsunuz, ankara neler yapmış görüyorsunuz
sukuya katılıyorum iyice hızlandık sonumuz hayrola
sağol sertaç
ben şu geziyi de mangal başlığına atayım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 PM ----------
reklamımız tamamdır arkadaşlar :cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:46 PM ----------
http://www.motosiklet.net/forum/members/2rule/58376-albums240-picture679.html
organizasyon budur ya..okumuş muydunuz bu geziyi
murat abi bu turşu festivali ii olur) sucuğun yanında nasıl olur bilmem ama oranın turşuları bi harika
evren ya maddeler gayaet süper)
ha bu arada o tarafta da karagöl var hatırladıım kadarıyla yoluda güzel![]()
Selam arkadaşlar..
siyah filip up satarım fatih.
kışın aldım, cox.
siyah kaska uyuz olduğumdan mütevellit satma niyetindeyim.
medium.
o aşşağı eğlenceyi gezen bizler değildik![]()
Balıkçı bizden değil. kardeş gruplarız biz![]()
Kaç tane Ankara MT var anlamadım gitti ya neyse, hey gidi eski günler hey![]()