[Ankara - MT]

1000644.jpg

ee,nerde sukunun duptıs tesisatı?:mrgreen:

jr.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:41 PM ----------

bir havaşa gitmem gerekiyor. 45 dakika sonra devamı gelir. bugun elim değmişken tamamlarım

sertaç kırmızı lambamı yandıda orda zınk diye durdun :queen: rapor tutturmadık iki tarafta tanıdık olduğu için sorun olmadı ne gündü yine süper bir gündü 215 km yol yapmışız katılan ve paylaşan arkadaşlara çok teşekkür sizle bu anları paylaşmak büyük zevkti varolun kazasız sürüşler hepimize:cherry:

abiii o degillde... kaza anından cok senin motorun çöp kamyonuna benzemesi mutiss:=)))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:27 AM ----------

8 motor 9 kisiydik..

maşallah mekan fena değilmiş.. öyle bi anlattınız ki bende yemyeşil sandım iyiki gelememişim :p hiç de kıskanmadım yani :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:31 AM ----------

murat abi senin motora bende bi dokunmuştum bizde mi bi sorun var yoksa sen mi yanaşıyorsun bize.. :) şüphelenmeye başladım bak :)

merhaba ardaşlar gezi foraflarını görünce çok imrendim ben yeni aldım motorumu bir aydır biniyorum çok keyifli bişey ehliyet almak için üç ay beklemem gerekliymiş evrekları hazırladım bekliyorum bu işi daha erken halledebileceğim bi formül var mı bilen varsa yardımcı olsun lütfen

sertaç kırmızı lambamı yandıda orda zınk diye durdun :queen: rapor tutturmadık iki tarafta tanıdık olduğu için sorun olmadı ne gündü yine süper bir gündü 215 km yol yapmışız katılan ve paylaşan arkadaşlara çok teşekkür sizle bu anları paylaşmak büyük zevkti varolun kazasız sürüşler hepimize:cherry:

abi orada yanımdan geçersin diye düşünmüştüm:)

jr.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:48 AM ----------

murat abiyle sertacın carpısma anını ve fatihin yattığı anı yakalamış benimki :)

korkmanız gereken tek fotocu murat değil :mrgreen:

http://img6.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=pic00035y.jpg

Bu kadar foto'dan sonra benimkiler oldukça kıytırık tabi..:mrgreen: Evren sabrına hayranım arkadaşım.

Beyler dün dönüşte ayrılmak zorunda kaldım, kusura bakmayın. 5'te evde olmam gerekliydi, 5'te evdeydim bu arada :cherry:

Kazan çıkışındaki ışıklarda az kaldı son gezim oluyodu arkadaşlar. Kırmızıda durdum, bi kaç saniye sonra deli gibi korna sesi gelmeye başladı. N'oluyoz yav, demeye kalmadı, kırmızı Golf'lü ....'nın biri 2 santimle sıyırıp sağımdan geçti. :pr: Allah korudu beyler..:cyclopsan

Umut günaydın bu arada..

Son düzenleme:

jr.

buradan kırmızı golf için "jr. amcan senin an...................................................................................................................................................................................................................................................." desem haklı bulup dokunmazlar mı yoksa atılır mıyım :pr:

umut hoşgeldin. nerelerdesin abicim ya :)

Son düzenleme:
Helal olsun beyler, güzel gezmişsiniz.
Ramazan sonrası organizasyonlarda görüşürüz inşallah.:cat:

Valla bende düşündüm aslında ............ diye yazayım ama işte..Anladınız siz..:pr:

jr.

inşallah, bekleriz.

serkan videoyu koyma sakın. ben senden bir ara alırım :mrgreen:

Motosikleti
yok
valla hiç sorma abicim şerefsizin biri geldi çarptı bize kafadan yaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar