BWIWHOWHAHAHAHAHA ::evil:: butün resimner bende
arkadaşlar hayatımın gezisiydi. ben bu kadar eğlendiğimi, etkilendiğimi hatırlamıyorum. mekan olağanüstüydü. bizimle burayı paylaşan çılgın motorcu fatih'e teşekkür etmek istedim. cennetten bir parça damlayıp yere düşmüştü sanki.
ayrıca resimler de olağanüstü çıkmış. murat gelseydi, albümünün en güzide parçalarını burada çekerdi yazık oldu.
belpınar sucukları da hayatımda yediğim en lezzetli sucuktu. az önce yarım kangalı da burada götürdüm. herşey süperdi.
fatihhocamın motoru yatırması çok üzücü. umarım biran önce eskisinden iyi bir şekilde yapar ve sıkıntısını içinden atarsın.
arkadaşlar resimleri elemeye şimdi başlayacağım ama hayatımda bu kadar zor bir iş üstlenmedim. bakarken mest oldum yine 5bin tane resim de koyasım yok. kısacası biraz zaman alacak elemek. bugüne söz bi parti en azından yükleyeceğim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 PM ----------
mekana ulaşmak için hard enduro yapmamız gerekse de fatihin talihsizliği dışında buna değdi.
yeni atasözümüz:
mekanı endurocudan, güzergahı sukutırcıdan alacaksın :mrgreen: