[Ankara - MT]

valla benim için asıl güzel kısmı havalar soğuduktan sonra başlayacak:)ehliyeti de almış oluyorum hem.
kışın kullanmak için üstündeki lastikleri kullansam,yolda kar-buz-ıslaklık olmadığı sürece üstündeki pirelli diablo'larla sorun çıkmaz herhalde değil mi?

valla benim için asıl güzel kısmı havalar soğuduktan sonra başlayacak:)ehliyeti de almış oluyorum hem.
kışın kullanmak için üstündeki lastikleri kullansam,yolda kar-buz-ıslaklık olmadığı sürece üstündeki pirelli diablo'larla sorun çıkmaz herhalde değil mi?

hava 4-5 derecenin altına düşmediği sürece sorun olmaz ancak o derecelerin altında kar buz olmasada lastik hamuru özelliğini kaybedeceginden dolayı yola tutunma cok zayıflayacaktır risk arzeder bu nedenle kışın kış lastikleri kullanılır :cat: Aralık ayına kadar motora binilir sanırım denicez görcez donmassak tabi :queen:

Hmm ben de diablonacağım bu ara herhalde. Lastiklerim çok sertleştiler. Bi an önce değiştirmem gerek.

diablo takımı kaça ki? benim motorda da pirelli var ama modelinden emin değilim bence michelin'e göre (pilot road) beş para etmez

jr.

haklısın abi şu kamp işini planlayalım.

kampa gelmek isteyen arkadaşlar arasından kamp yeri bilen var mıdır?

önerilerinizi alalım, perşembe akşamına kadar netleştiremezsek alternatif bir gezi planı çıkartmayı düşünüyoruz.

haklısın abi şu kamp işini planlayalım.

kampa gelmek isteyen arkadaşlar arasından kamp yeri bilen var mıdır?

önerilerinizi alalım, perşembe akşamına kadar netleştiremezsek alternatif bir gezi planı çıkartmayı düşünüyoruz.

herkes arastırmasını yapsın kamp yerı alanı bılgılerını burda paylasalım ve karar verelım ucuz yollu bır tesıs bulabılırsek daglarda cok daha rahat ederız bulamassak cadıra talim :cat:

jr.

eet arkadaşlar, kampa gelmek isteyen herkes fikrini de belirtirse bu işin altından kalkarız.

yani "ben gelirim, fikrim de şu" gibi bir cümle bekliyoruz.

evet beyler saasalim ankara dondum.. bugun geldigim 700 km lik yoldansonra toplamda 2700 km yol yapmısım..artık ankarada olduguma gore nezmaan bulussma var beyler..:=)

jr.

HOBAREEEEE

tamamdır babalar. aranan kan bulundu.

hoşgeldin fatih..dehşet özlettin. bir daha allah korusun. sen de dikkat et

hosgeldin Fatih 2700 km ve ciddi bir kaza yetmedi sanırım :mrgreen:

fotograflar ve yol hikayeleri nerde :silent:

Son düzenleme:

jr.

fatihim senin onuruna sukuların restoranda yemek verriz gene de buluşuruz. sen dert etme :mrgreen:

jr.

hule nooluyo burda fırsatçı suku :mrgreen:

yemek verriz dedik, ısmarlarız demedik.

adam kendi restoranında kendi yemeğini bile bana ödetecek lam dikkat edin bu adama:mrgreen:

heee millet kamp kamp diyenler nerde bakimmmm:)
valla bi gezi yapalım kampa gitmeyenlerle evren ne dersin??

jr.

şu kampa odaklanalım diyorum sertaçım. kampçıları çıkarınca kalanlar olarak birşeyler düşünebiliriz. ama gururumuz kampçılar bizi temsil etmeli (wer gazı :mrgreen:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 PM ----------

ben gelenleri yazayım:

1 suku
2 özgü (toplam 3 kişi yani :p)

şu kampa odaklanalım diyorum sertaçım. kampçıları çıkarınca kalanlar olarak birşeyler düşünebiliriz. ama gururumuz kampçılar bizi temsil etmeli (wer gazı :mrgreen:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 PM ----------

ben gelenleri yazayım:

1 suku
2 özgü (toplam 3 kişi yani :p)

fatihhocam nerde o da gidelim diodu serkanda gidelim diodu bilemedim bak sesleri çıkmıo şimdi:p

hossbullldukk abileirm arkadaslarım.. bende cok ozledim ya.. motorsuz kalmakk hakkatenn cok feci biseymis ama buda gecti gitti.. sindidensonra havalar sogumadan gezzmenin tadına varalım.. ama kızılcahamam karagol gezisi benim hala aklımda cok guzel ve bakir biyer.. sucuk ceviricez gole karsı.. ve tamamen bizbize.. 110 km.. hava guzel olursa bu pazar kacalım derim ben..

Sizi biraz bilgilendireyim,
Motorum çok yakıt tüketiyor diyenler için:
DİZEL KANUNİ (şaka değil) :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar