[Ankara - MT]

jiglesi elden zaten unutmuyorum açmayı da,bulamadığım bir nedenden dolayı çalışmıyor,genelde vurdurarak çalıştırıyoruz.bakalım rodaj bitsin servise gittiğinde baktırırım.
o değil de,motor yağı masrafı biraz cıs olacak gibi bakalım:pale:

jiglesi elden zaten unutmuyorum açmayı da,bulamadığım bir nedenden dolayı çalışmıyor,genelde vurdurarak çalıştırıyoruz.bakalım rodaj bitsin servise gittiğinde baktırırım.
o değil de,motor yağı masrafı biraz cıs olacak gibi bakalım:pale:

dogal olarak senin motorun bakımı biraz masraflı ama verdiği tat her seye deger kanısındayım :queen: sanırım senin yağı benzin deposuna sen katıyorsun dimi yoksa yanlışmı biliyorum ?

sürekli vurdurarak çalışmak sakıncalı bir durum zaten garantisi var motorunun bir an önce servise götürmelisin daha rodajın bitmesine çok var motora zarar verirsin ve ummadıgın masraflar ortaya çıkabilir geciktirmeden servise götür marjla çalışmıyorsa garantiden sorun neyse halletmeleri lazım:cat:

yok motor yağ enjeksiyonlu,ayrı deposu var,2-3 depoda bir 1lt yağ istiyor:)
bir ara götürüp baktırayım o zaman motoru.

normal yağ kullansa yine iyi de,tam sentetik iki zamanlı motor yağı istiyor hayırsız bir de:mrgreen:şimdilik castrol power 1 racing kullanıyorum ama daha ekonomik alternatifler bulabilecek miyim bakalım:)

normal yağ kullansa yine iyi de,tam sentetik iki zamanlı motor yağı istiyor hayırsız bir de:mrgreen:şimdilik castrol power 1 racing kullanıyorum ama daha ekonomik alternatifler bulabilecek miyim bakalım:)

daha ucuz alternatifler bulma o motorun en önemli unsuru yağ, yağa aç bir motor çok açgözlü:mrgreen: hem pahalı hem kalitelisini ister görmemiş bile :queen: ama sonuç olarak performans canavarı :queen: fotolarını çekte görelim ankara mt nin gözbebeğini :cherry:

istediğin foto olsun:mrgreen:
DSCN1046.jpg

DSCN1049.jpg

DSCN1053.jpg

rodajda olduğu için 6000 devirin üzerine çıkamadım,ondan bilemiyoruz tam kaç basıyor:)

güle güle kullan tekerin düz bassın:)
güle güle kullan derken ciddi söylüyorum :mrgreen:
kullanırken sırıtırsak refleksler daha ii çalışıo muymuş neymiş danılt dak öle diyo :)

teşekkürler:cat:ehliyeti de hallettikten sonra artık gezilere katılmaya çalışırım:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 AM ----------

[/COLOR]
kaç basıyo bu:queen:

iki zamanlı 125 cc 30 beygir 170 180 felan basıyor işte

fotolar güzeller renkte şıkmış çok farklı :cat: yarış motorundan farkı yok pistlere çıkabilirsin :queen:

jantlar çok süper fren diski kocaman :cherry:

moto gp var ntvde izleyin hayden düştü devam ediyor rossi düştü devam ediyor bakalım sıradaki kim :mrgreen:

canlı degilmiş ama olsun canlı nıyetıne izliyorum :D

Son düzenleme:
Curve hayırlı olsun motorun, güle güle kullan Gürkan'ın da dediği gibi. İlk marşta almama sorunu 2 zamanlı motorlarda genelde bulunur. (Uzun süre çift zamanlı kullanmıştım) 2 . 3. marşta çalışıyorsa bi sorun olduğunu zannetmem. Ayrıca bi süre sonra motorun dilini anlamaya başlayıp, daha rahat çalıştırırsın bence. Tabiki garantin olduğu için yine de servise göster derim ben de.

Erman hayranım sana..Lonli kavboy seni :cat::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar