(8 yaşlarında bi velet 2 kez tur bindirdi bana) ehahahahah :mrgreen: baba bombaya bak ya
bebe mekanı terkedip gitmeden motora binmeseydin fatih. yoksa bu gazla gokart şampiyonu olur ha.."gawasakiciyi geçtim muğago..." :mrgreen:
özgücüm hoşgeldin tekrar. tek vücutuz herhalde yardım edeceğiz :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:27 PM ----------
kendi kasklarınızla yarışsaydınız lam, yağlı kaskları takmam ben olsam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:28 PM ----------
biz sırf halay çekebilmek için yardım ettik sana özgü..bahane arıyoz paso :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:30 PM ----------
http://www.motosiklet.net/forum/etk...mt]yi-oldu-bilenlere-mangal-cagrisidir-3.html
özgücüm bütün mangallarımız bu başlıkta toplanıyor. murat bugün resimleri verir sanırım koyarız. sen de neler kaçırdığına bakabilirsin mesela

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:37 PM ----------
hule ramazan geldi, başlık bomboş.
HEEY NERDESİNİZ APAÇİLER!!
başlıkta poşetler uçuşuyo :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 PM ----------
NERDESİNİİİİİİZ....siniiiiz....siniiiz :mrgreen: (kenni kennime bile eylenebiliyorum)