[Ankara - MT]

Seni gidi düşünceli orangutanumsu seniii... :p:p:p:p

Ok o zaman ben yine erken damlayabilirm haberin ola. Buradan gelmek isteyen arkadaşları bekleriz diyeceğim. Niyeyse tırsar oldun davet edemiyorum. Sence neden? :silent::silent::silent:

sağol lokumum, iltifat ediyorsun :cherry:

ben işe başladım, gelmem 19:00'ı bulur nutellam :bounce:

davette çekinecek birşey yok bebişim, buluşalım tanışalım helalleşelim diyoruz :rendeer:

jr.

ya arkadaşlar ne kadar meraklısınız :mrgreen:

açmayın mevzuları.

heeepiiimiiiiiiiiiiizzzz kardeeeeeşiiiiiiiiiiiiiiizzz bu öfffkeeeeeeeee....:mrgreen:

bakın iş çıkışçı arkadaşlar biraz dil dökünce iyi niyetlerini gösterdiler. biz onları onlar bizi davet ettik. isteyen gider isteyen gelir. bu mevzuyu uzatan bir daha uzatamasın :queen:

DUYURU

çete savaşlarıyla ilgili yazmıycam :p, işim olmaz, uğraşmam, heyecana mahal yok :cherry:

balgat - bahçelievler - emek bölgesinde şık, hijyenik, alet edevat teknik donanımı güçlü, geç saatlere kadar açık, mümkünse hoparlörlerinden hip hop nameleri yükselen spor salonu aranmaktadır. böyle mekan görenlerin, bulunduğu yeri bilenlerin bana haber vermesi rica olunur.

yayınımıza hafif batı müziği ile devam ediyoruz :)

[YT]1K7fL5s_1ac[/YT]

jr.

ahıahıahıahıa yok lan bülenti demiyom..uzatamamakla ilgili olanı diyorum..hemen etkisi görüküyo :mrgreen:

herkese selam. sertaçım muratla abim motorunla uğraşırken, bizim suku "öff yaa bırakın gidelim..bıktım şu çinçonlardan" diyip duruyodu..teşekkür ederken onu sayma. bu suku hep böyledir. :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 PM ----------

gürkan ya yolu bulabildin mi abi? "biz neredeyiz" diye soran adamı tek başına bırakmış bizim insafsız suku:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 PM ----------

ayrıyeten.."ben kartingde hepinizi asfalta gömerim" ve hatta "benim adım gömercin serkan" diye atıp tutan serkan arkadaşımız, sıra kartinge gelince hafiften uzamıştır. :mrgreen:

Hooop ! Portakal orda kal bakiim sen ! Kim uzamış, nasıl uzamışş ! Her ne kadar görmercinliği sen bana yakıştırmışsan da..yok öyle uzamak falan..:p Taaa bak Iğdırlardan yazıyorum..Döneyim görşürüz :p :mrgreen:

jr.

umpahahaha :mrgreen: abi ben yazmadım..hep bu sukunun işi bunlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:04 PM ----------

pazar burada mısın?

İyi akşamlar arkadaşlar. Bir gün beraber bişeyler yapalım isterseniz. Biz yine bu akşam Etlik 'teyiz gelmek isteyen olursa bekleriz. Bir gün bizde size misafir oluruz.:)

jr.

kardeş keşke ben gelebilsem. motorum bir yanda ben bir yandayım. siz de şehrin öteki ucunda :pale: eminim eşlik etmek isteyenler çıkacaktır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 PM ----------

yaa ekip..saat 7de ilanı veriyoruz dedim ama hala sayfayla uğraşıyorum. Dün gece 2,30da yatıp bu sabah işe geç bile kaldım ama hala biltmedi. bir yarım saate mangal başlığımız siteyi suya götürüp susuz getirecek (lam kim bulmuş bu lafı :mrgreen: ne demekse)

jr.

tamamdır..hadi açalım şunu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:57 PM ----------

tamamız dostlar hayırlı olsun :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 PM ----------

Pazar günü Kurtboğazı'na gidiyoruz arkadaşlar. detayları yavaş yavaş şekillendirelim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 PM ----------

umarım beğenirsiniz. asıl önemli konuşmalarımızı lütfen buradan yapalım. orayı ilan bölümü olarak kullanacağız.

jr.

Şimdi listemizi şekillendirelim..evet kimler var?

evo & emre
erhan abi
sertaç
murat

iyi akşamlar herkese. kurboğazı neresi? aslında çok da önemli değil. sizinle beraber olduktan sonra nereye gittim pek önemli değil. bu pazar işim çıkmazsa ki şuan çıkacak bişey yok gibi. ben de geliyorum. özledim sizleri:)

aleyküm selam. hoşgeldin

tamam evren hatırladım. hatta sen dönüşte yoktun biz orada mola vermiştik.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar