[Ankara - MT]

jr.

ekip muhteşemdi. yılan oyunu gibi kıvrıla kıvrıla giden (en arka locaymış asıl:mrgreen:), ve ucu ancak çök dönemeçli yollarda görünen, yaklaşık 500-600 metrelik bir sürüş kolu oluşturduk.

grup sürüşünde eskiye oranla gerçekten dikkatli ve başarılıydık. hem de bu kadar kalabalık bir grupla. ama bu bizi gevşetmesin. aynı dikkatle ve düzenle devam edelim.

sukunun arada bir uzamaları oluyor. arada bir de durup dururken sağa çekip oyalanası geliyor :mrgreen: sabah benzincide bizi geberttin sukucum tebrik ediyorum :farao:

sabah benzincide bizi geberttin sukucum tebrik ediyorum

evet katılıyorum kaskı çıkar cüzdanı çıkar parayı çıkar paranın üstünü al cüzdana koy kaskı tak marşa bas 20 dakika tüm zamanların en iyisi:queen:

42 tane foto var yuklensın koycam,benım hatam degıldı yahu pombacı gec geldi ben acele hareket edemıyom yahu anlayın artık :mrgreen:

jr.

ben koyuyorum. tabi ki ağırlıklı olarak sürüş kolunun uzunluğunu gösteren fotolar.

benım fotolar teknık arızaya ugradı off offf evrenınkılerle ıdare edın az sonrada benımkıler

9.08.2009 rota Ankara-Çamkoru organizasyon adı Çamkoruda 9,5 hafta:mrgreen: !!!!
her fotonun altına tek tek yorum yapmaktansa genel bır degerlendirme yapcam gerisini sizlere bırakcam geyik çevirirsiniz artık...
ilk fotograflar istanbul yolunda bize katılması beklenen grubumuzu beklerken canımız sıkılıp foto cekmeye basladık burda gordükki aramızda iki tane güneş gözlüklü film artisi sızmış hemen yakaldım onları Erhan abide beklemekten bezip çareyi çimlere yayılmakta buldu yakışmış ama yeşil turuncu uyummlu olmus sonrasında Serkan abinin muhtesem şık makınasıyla ne kadar mutlu oldugunu görebilirsiniz gümüşün fotoları Serkan abiye özel,
Sonrasında dunyanın en iyi entel dantel ve caprili motosıklet fotocusu olan Muratımızı görebilirsinizi ışığın eksik olmasın kardeş :)
alanımıza vardık ve hazırlıklar basladı oda ne jr paşa sucuklara gomulmus bıle ince temiz bir çalışmayla sucukları ateşe yollamaya hazırlıyor ama aclıktan kuduran bır vatandas onu yemeye calısıyor :queen:

ilerleyen fotolarda Erhan abinin asıl işinin Kipa müşteri temsilcisi oldugunu göreceksiniz ne kadarda neşeli :cherry:

ayrıca Serkan abi Umut ve diğer arkadas neden geldık bız neden burdayız modlarına girmişler bile açlıktan olsa gerek :cherry:

sonrasına hiç girmim canı sıkılan motorcular frizbi oynamaya baslarsa frizbi nasıl oynanır herkes görür...

Muratın fotolarına ne desem boş :queen:

Murat abi sende dikkat et kene ısırır belını karısmam:p

fatihte iyilerdendi iyi sıcrıyor :queen:

neyse son oalrakta ufo gören uzaylıyı unutmayıp kapanışı yaptık :rendeer:
[/SIZE]
1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

9.JPG

10.JPG

11.JPG

12.JPG

13.JPG

14.JPG

15.JPG

16.JPG

17.JPG

18.JPG

19.JPG

20.JPG

21.JPG

22.JPG

23.JPG

24.JPG

25.JPG

26.JPG

27.JPG

28.JPG

29.JPG

30.JPG

31.JPG

32.JPG

33.JPG

34.JPG

35.JPG

36.JPG

37.JPG

38.JPG

39.JPG

40.JPG

41.JPG

42.JPG

Son düzenleme:

jr.

serkanın motoruyla pozu süper çıkmış. wiğ law yu serkan :mrgreen:

suku yaktın beni o nasıl bir ifadedir ya mahfoldum. silmen için bi şişe tekila bile alırım sana :mrgreen:

muratın yaklaşan frizbiye bakışı, hayata bakışından daha ciddi sanırsam :mrgreen:

senin o resmi gördüm direk dedim zaten özenle seçmiş suku :)
intikam alman lazım bence :)

eskı model bmw motorun kontak anahtarının yeri nasıl cekerken dikkat etmemiştim evde farkettim çok orijinal cok güzel motorlar bunlar...

jr alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar