[Ankara - MT]

arkadaslar pazar gunu ıcın onerım var e 5 ten gıdılıyorsa daha once dedıgım bılen bılır guzel bır kamyoncu lokantası var nefis döneri vardır bana guvenın zaten ogle saatlerınde orda olunur sucukla felan ugrasmayıp orda doner yenılebılır zaten adam donerı oglen asar 2 de bıter...ayrıca o kadar kısı yanında sucuk getırırse bılımum butun hayvanlar pesınıze takılır :mrgreen: onun yerıne karpuz kavun ıcecek goturun bence doldurun topcase buzla bır karpuz ıcıne mıs gıbı :D

sukunun bu önerisini destekliyore...yemeğimizi hiç uğraşmadan yiyip çamkoruda şöyle bir orman yürüyüşü yaparız temiz hava alırız, çay demleriz yahut meyve yeriz en kıyağı olur...ben de bol bol foto çekerim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:59 AM ----------

duvpuduv, çamlıdere çamkoru milli parkına gidiyoruz, kızılcahamamın 10 km ilersine

Motosikleti
yok
evet scu bi çapır planımız var :queen: race yi şimdilik beklemeye aldık :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 AM ----------

evet sertaçım babamın sanayide işi erken biterse gidiyo bakalım görüşmeye

evet scu bi çapır planımız var :queen: race yi şimdilik beklemeye aldık :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 AM ----------

evet sertaçım babamın sanayide işi erken biterse gidiyo bakalım görüşmeye

haydi bakalım hayırlısı umut motor olsunda ha çapır ha race farketmez ama mont eldıven kask unutmayın

Günaydın herkese...

Scunun önerisi iyi de..Adam 18 - 20 kişiye nasıl yetiştirecek acaba döneri ?

Optimum tayfası saat 9:45 de buluşuyoruz o zaman, ordan otobana çıkıp, otobandan eski İstanbul yolu'na ayrılır diğer grupla buluşuruz. Tabi onu da ayarlamamız lazım. (Ben kaçırmadım di mi, ayarlandı mı yoksa) Evren n'apılıyor ? bizimle nerde buluşacaksınız ?

Zaten tahmin ediyorum biz hızlı bi şekilde ayrıma varırız. Orda zamanımız olur. Onun dışında ben 9:30 gibi olurum Optimum'da.

Optimum da bekleyin, bir yere ayrılmayın, saat 10:00 da son buluşma noktası OPTİMUM, oradan yola çıkarız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar