[Ankara - MT]

iyi akşamlar beyler. çamkoru'ya mı gidiyoruz? kaç yıldır ankara'dayım ve ilk defa gitmek kısmet olacak. bence çok güzel olacak.

selam fatih müdürüm, evet çamkoruya gidiyoruz ama ekibin en makara unsurları yan çiziyorlar gelemiyoruz edemiyoruz die

jr.

kamingler listesi (her gun guncellenecek):

fatihhoca
murat abi
murat
burak
evo & ceyda
serkan
sertaç
(var mıydı lam başka)

ehliyeti cuma günü alamazsam en muazzam satışı ben yapmış olacam ki ankara mt yüzüme bakmaz bi daha :)
olsun yine arabayla gelirim :p

jr.

ekip yaa..anket yapıyoruz...sertaçın eksoz sesini nasıl bilirsiniz?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------

tabi lam o kadar sucuu nası taşıycan :mrgreen: (hatırlatiym de getirmek zorunda kalsın umpahahaha)

ekip yaa..anket yapıyoruz...sertaçın eksoz sesini nasıl bilirsiniz?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------

tabi lam o kadar sucuu nası taşıycan :mrgreen: (hatırlatiym de getirmek zorunda kalsın umpahahaha)

aman allahim cidden anket yapıosun evren:)

213m04h.jpg

sertaçın eksoz en azından böyle değil süperdir sertaçımın eksozu:rendeer:

ya müdürler...geçen geziden kalan sucuklar artık aramızda değiller malesef...ben bi hafta kuzende kaldım ya, eve geldim bi baktım bizim sucukların yerinde yeller esayi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:59 PM ----------

sertaçın egsozuna hastayım, geçen gezide sırf benim için bi iki kere boşta gazladı...enfes bir ses

jr.

numara cekme bize..goturdun di mi sucukları tek basına :mrgreen:

sağol murat abi...arada kaynamasın..sertaçın eksoz sesini nasıl bilirsiniz?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 PM ----------

sağol murat..
kırmızıda fermuarı kapatıyoruz ya. sertacın yanına geldim ona gaz veriyodum ışıkta..sertaç bi gaz verdi benim plaka düştü :mrgreen:

murat abi güzel bi eksoz dimi o motorun:p

ya valla deil arkadaşlar ben hakkaten hoşnut deilim bu sesten. biraz açıcam sesini motorun. olmadı kaparıs deermişim ahahaha

[/COLOR]sağol murat..
kırmızıda fermuarı kapatıyoruz ya. sertacın yanına geldim ona gaz veriyodum ışıkta..sertaç bi gaz verdi benim plaka düştü :mrgreen:[/QUOTE]

iyiki motordan düşmediniz :queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:04 PM ----------

murat abi..sukunun göbek buzdağının görüken kısmı :mrgreen:

:queen::queen::cat:

ben ses felan duymadım hiç fatihin kamyon sesi dısında:cherry: setacındamı sesi cok cıkıyor :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 PM ----------

murat abi..sukunun göbek buzdağının görüken kısmı :mrgreen:

benım sucukları paket yapıp yollayın :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar