[Ankara - MT]

murat abi seni aramızda görelim abi ya, ne yap ne et gel yahu
suku, aya'nın yazısını okudun mu? ehliyeti öyle temin edelim bir an önce...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 PM ----------

suku yok diye bişey yok, suku var, suku olmadan olmaz

murat abi seni aramızda görelim abi ya, ne yap ne et gel yahu
suku, aya'nın yazısını okudun mu? ehliyeti öyle temin edelim bir an önce...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 PM ----------

suku yok diye bişey yok, suku var, suku olmadan olmaz

yok abicim ugrasamam ben öle zamanım yok onunla ugrascak akdar hem orda hem enıyette ugras pil biter benim haftaya alırım artık

ya mutlaka gelmeye çalışırım ama inanın debriyaj telini aldırdım ama taktırmaya fırsatım olmadı birde motorun yağı değişecek bi marka vardı aklımda değil şimdi m ile başlıyordu neydi o yağın adı

sertaç müdür bu adamlar devlet memuru değil ki özel sektör bildiğin. 7 / 24 çalışıyorlar

jr.

abi debriyaj telini sen dert etme sana yakın birisi geçerken bıraksın sen de tak..hatta burak gelirse hem getirir hem takar =)

jr.

lam her taraf müdür oldu yeter be :mrgreen:

ben cumartesi sabah 9da honda'ya (ya ne kadar şık bir isimdir bu..yazarken keyif alıyorum adeta :)) gidiyorum ve rodajı tamamlıyorum arkadaşlar. bakmamı istediğiniz bir honda var mı :p sukunun yeberenin üstünde tuhaf hareketler yaparkenki resmini de yanımda götürcem, "bu adamı görürseniz içeri almayın" diycem :mrgreen:

lam her taraf müdür oldu yeter be :mrgreen:

ben cumartesi sabah 9da honda'ya (ya ne kadar şık bir isimdir bu..yazarken keyif alıyorum adeta :)) gidiyorum ve rodajı tamamlıyorum arkadaşlar. bakmamı istediğiniz bir honda var mı :p sukunun yeberenin üstünde tuhaf hareketler yaparkenki resmini de yanımda götürcem, "bu adamı görürseniz içeri almayın" diycem :mrgreen:

hondaya deki suku diye biri gelirse su bile vermesinler :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar