[Ankara - MT]

öyle tabi..:p Hayırlısıyla bi alında söyle uzun soluklu gezilerde her türlü ıslatırız biz onları :queen:

oncelıkle benden sonra katılan herkes baklava getırsın gelırken ılk gezıye evren unuttu ben hatırlatayım yenı gelenler baklavasız gelmesin :cherry:

o kadar baklavayı yedikten sonra kızılaya dalarsak kanaatimce hiç hoş manzaralar yaşanmaz...

o kadar baklavayı ne yapacaz yaw :p gelenlerı tespıt edıp,herkese lıste verelım. sen şunu alacaksın sen şunu diye..:cherry: günü kurtardık işte :queen:

-sen hiç üç kollu gidon gördün mü asuman?
-hayır suzan görmedim
-bak şurdan geçen motorcuların gidonlarında üç kol var
-a aaaa ne fena

arkadaşlar hayırlı olsun tahminimce benimde 1 ay sonra elimde olur ehliyetimm

hadi bakim bi başlasak şu iki haftadır konuşulan kızılcahamam için plana:)

liste söle olsun 1 kg şöbiyet 1 kg cevizli baklava 1 kg fıstıklı baklava 1 kg fıstıklı burma 1 kg cevızlı burma 1 kg burma kadayıf 1 kg şekerpare yeter bu kadar lıste budur burakcım :mrgreen:

liste söle olsun 1 kg şöbiyet 1 kg cevizli baklava 1 kg fıstıklı baklava 1 kg fıstıklı burma 1 kg cevızlı burma 1 kg burma kadayıf 1 kg şekerpare yeter bu kadar lıste budur burakcım :mrgreen:

liste şahane..de o kadar tatlıyı yedikten sonrasını düşünüyorum..:queen:

aha yeni bi çileci ikili...şafak sayar gibi ehliyet günü saymaca :)
sukucum bizim şafak iki, bilemedin beş:p

keşke sadece düz duvar olsa:))

umut 22 ağustos sınav 2 hafta içinde direksiyon, sonraki haftada sertifika. ne kaldıki sınava 18 gün. sonra 15 daha ekle 33. bi 7 daha koy benden 40 gün...
matematik yalan söylemez hahahahah

şu ehliyet olayından once tanışmış olsaydık keşe sizlerle..sınavdan 10 gün sonra hepinizin ehliyetleri cebindeydi...hem daha ucuza hallederdim size..

Motosikleti
yok
sağlık olsun düşünmen yeter senin :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:14 PM ----------

bişey kalmadı zaten bizimde :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar