[Ankara - MT]

bu vasıta sakat emre bilgisayara benzemez dikkat et :p artık motorların beynini programlarsın :queen:
ehliyeti olmayan arkadaslar ehliyetsiz kullanmanın cezası 750 tl artı otopark masrafalrı felan ayrıca kaza durumunda sucsuz hatasız bıle olsanız sız yuzde yuz sculu durumuna dusuyorsunu bunları unutmayın ehlıyetı alana kadar ana yollara merkezlere girmeden sehiricinde motor kullanmaya calısın polisin sagı solu belli olmaz
Abi şöyle söyleyeyim, ben motoru programlar mıyım bilmiyorum ama o beni şimdiden programlamaya başladı. Ümitköy çayyolunda trafik yoğun değildir pek. Benim takip edeceğim güzergah zaten ümitköyün içinde de değil, beysukent içinden geçiyor, ev de beysukent in hemen çıkışında. Orada milyon dolarlık cukkalara sahip insanlar oturduğu için pek insan yok, trafik yok denecek kadar az. Ben çok dikkat ederim ehliyet olsun içki fln olsun hayatta kurallar dışına çıkmam ama okula gidiş geliş benim için alıştırma olacak, o açıdan iyi olur. Yoksa zaten ehliyeti aldığımda da hiç chopper tecrübem olmayacak. scooter ile öğretiyorlar.

Süper resimler vermişsiniz arkadaşlar cidden gidilip görülesi mekanlar.
Ankara yakınlarında bulunan iki karagölün resimleri de benden olsun bari.

İlk olarak çubuk karagöl.
goruntu279vx8.jpg

goruntu281dg6.jpg

goruntu284or4.jpg

goruntu285du4.jpg

goruntu287ql5.jpg

İkinci olarak Beypazarı-karagöl:

15823042.jpg

karagol4.jpg

4087313.jpg

Son düzenleme:
yok abi sertaç gelsin kurtaracak beni. yakın biryer dedi. ben de ankaranın ne tarafında diye sordumdu

hemen söyliyim evren:)) kızılcahamamda soğuksu milli parkı dedim:) git gel 160 km ve ehliyetsiz arkadaşlar içinde çok rahat ve temiz bir yol. gereken organizasyonu hemen yapalım o zaman :)))

arkadaşlar çamkorumu diosunuz?? valla bende şimdi oralara gelmiim o zaman eylüle kadar gitceğim çapı çizdim valla orası riskli olabilir:)) malum eylül ortası resmiyet kazanıcam bende

Son düzenleme:
:)size iyi eğlenceler ben bu hafta sizlerle olamıycam hem motorun teli değişecek hemde bakımı var
hepinize sevgiler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaşa Captan, dönen muhabbete kalırsa senden başkasından bize hayır yok...

emre ve salih arkadaşlarımız hoşgeldiniz aramıza..umarım sizleride biran önce aktif olarak aramızda görürüz..

tesekkur ederım hos bulduk kendımı tanıtayım ankarada kecıorende oturuyorum 19 yasındayım motorumu alalı 1.5 ay oluyor mct250 bı etkınlık yapılsada daha detaylı sekılde tanısabılsek :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:47 PM ----------

hemen söyliyim evren:)) kızılcahamamda soğuksu milli parkı dedim:) git gel 160 km ve ehliyetsiz arkadaşlar içinde çok rahat ve temiz bir yol. gereken organizasyonu hemen yapalım o zaman :)))

arkadaşlar çamkorumu diosunuz?? valla bende şimdi oralara gelmiim o zaman eylüle kadar gitceğim çapı çizdim valla orası riskli olabilir:)) malum eylül ortası resmiyet kazanıcam bende

super bı secım yanlız polatlı tarafına veya beypazarı tarafını secsek uygun olmazmı aslında yol uzun olmasıda guzel zevklı olur...:)

jr.

hah..şimdi oldu..soğuksuya gidelim o halde muratım, sukum, sertaçım uyar mı? tehlikesiz yol oymuş sertaçın dediği

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:18 PM ----------

(biz demedik mi "sucuğun ekmekle buluşması toplaşması"ndan sonra talep artacak diye :mrgreen:)

Selam arkadaşlar eğer uygun olursam ben de gelmek isterim. Neresi olduğu farketmez. Ama Kızılcahamam ya da Beypazarı tarafı bu mevsimde güzeldir...

jr.

arkadaşlar, muratla düşündük kaşındık:

ehliyetler, tamiratlar, tatildekiler derken katılım azlığı nedeniyle buluşmayı iptal edecekken, bu hafta yeni katılan arkadaşlarımızla da tanışmak amacıyla ufak da olsa bir tanışma toplantısı düzenleyelim diye düşündük..detaylar yavaştan yerleşiyor..şimdilik plan şu şekilde olabilir

saat 10da trt yan yolda buluşalım
park 166da muhabbet ve istersek kahvaltı
bilkent açık hava börgırkinkte çay ya da soğuk içecek
ümitköy liva pastanesinde tatlı birşeyler atıştırma
bitti..dağılın :mrgreen:

falan gibi bişeyler yapalım

aslında siz daha iyi bilirsiniz ama bi kızlcıhamam soğuksu milli park iyi olurdu. tabiki son karar sizin

o zaman açılışı yapalımmm:)

1. ben(captain kidd-sertaç)
2. evren
3. scu
4. eby (burak)

dolduralım hadi o zaman bu listeyi:))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu listeyi doldurma işi???

yani hacı gel işte:) onu dioruz. liste işin geyiği maksat kimler gelio bilmek:)
evrenin plan güzel bencede. olmadı soğuksuda yaparız. olmadı fizana gideriz:)))
yeterki iki teker eheheheh

Cumartesi olsa beni de yazın listeye derim ama bu hafta pazarım biraz karışık. Ama haftaya pazar full boşum. Velhasıl Ankaralı motorcularla artık tanışmalı diyorum kendime...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar