[Ankara - MT]

ben mahçup bi delikanlıyım slip mayoyla kalabalığa karışmak istemiyorum sevgili suku :p

şaka bi yana kalabalık olasıya kaydırakta bile sıra bekliyon müdürüm, hafta içi en güzeli, çevre yolundan çıkarsak çevirme olmayabilir ama olabilir de, orası biraz riskli, fakat ben ehliyeti alasıya kesin bi havuz yapıcam çünkü malum amele yanıkları vesair :)

ben sana pacalı don veririm sorun olmaz :p

jr.

yok abi sertaç gelsin kurtaracak beni. yakın biryer dedi. ben de ankaranın ne tarafında diye sordumdu

müdür, kızılca yolundan sapılan yer çamkoru. güzel bir piknik alanı, gölü var geyik üretme çiftliği var kızılcahamamın ilersinde, bi 10 dakka falan daha gidion sonra çamkoruya sapıosun bi on-on beş dakka da öyle gidiosun kıyak mekan. bi de kızılcaya gelmeden kurtboğazı var ki orası o kadar coşkulu bi yer değil.

abi şu ehliyetler gelesiye yapsak kızılcahamam gezisini? bu hafta sonu mu gidiyoruz oraya? kesin mi? nasıl olcak o?

çamkoru karagölü biliyosun oleyse orası guzel bır yer gol kenarında buyuk bır alan ayrıca ıcerlere dogru cok guzel yesıl alanlarda var...gezi yapılabılcek bır mekan kızılcahamamdan daha guzel

jr.

şahane geyikler üretiriz biz o mekanda demektir. var mı ateşi ya da mangalı kısıtlayan görevliler?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:51 PM ----------

ya pişi olmaz çevreyolundan gidiliyormuş "no tırafik"

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:52 PM ----------

(ben dedim bu murat tırsısından arabayla geldi diye..kuzenini de alet etmiş plana :mrgreen:)

ateş mangal serbest. erken gidersek üzeri kapalı bi mekan var çok geniş, eski bir kulübe, duvarlarını yıkmışlar sadece çatısı kalmış ve şöminesi de var ama tabi baharda yağmur mevsimi gidince güzel oluyor orası, şömine yakılıyor vs. ayrıca yüksek ve serin bir yer, hepten ormanlık, sukunun dediği gibi orman içinde yürüyüş yapılabiliyor. ama ben ehliyetsiz gelmem abicim net olarak

jr.

yok mu muratı arkasında taşıyacak hayırsever..bakın bu vesileyle fotolara çekilip makaraya alınmaktan yırtabilirsiniz :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:56 PM ----------

peki böyle jillob ormanlık alanda bekçi falan yok mu millet yakar gider ormanı..geçen birileri karaaliyi yakmış hepten..akşama doğru köye ulaşmış alevler :)

camkoru.jpg

CamkoruAlakoc.jpg

camp3yk7.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:57 PM ----------

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=32543

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:58 PM ----------

motorsuz ve ehliyetsiz gelmem...bensiz giden de ayıp eder... :cherry:

jr.

olm mekan harbi güzel lam.

bu arada sınavdan 15 gün sonra ehliyet çok kötü ya yaz biter heves kalır. ben haziran sonunda aldım honda beat'i, bütün yaz doyamadım, kışın can çekiştim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:02 PM ----------

muratın arabaya ehliyetsizleri dolduralım :mrgreen:

abi 15 ağustosta gene gideriz dert ettiğiniz şeye bakınız :)

sınavdan on beş gün sonra falan dediler ama, o iş olmaz, pazartesi dikilirim başlarına, öyle saçmalık olmaz. en geç perşembe elimde olucak o sertifika benim, cuma akşamüstü almış olucam ehliyeti 9 ağustosta da çamkoru gezisi olur diyorum ısrarlan, şurda bi hafta sabredilcek neticede

jr.

murat alacaatlı için hepimize sucuk ısmarlarsa vazgeçeriz. DEĞİL Mİ ARKADAŞLAR? :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:07 PM ----------

bi de tonbul sandiviç ekmee isteriz :mrgreen:

sucuk dolapta müdür bebişler, alacaatlı yapalım bu pazar bütün tedarik hazır bakkala bile uğranmayacak yani...o derece

fotolar abartı olmus ama guzel bır yer ben sıze cubuk karagol fotolarınıda eklım buraya kendı cektıgım sonbaharda oraya gıderız

işte bak süper plan program
2 ağustos alacaatlı köyü
9 ağustos çamkoru
15 ağustos koru otel

9-15 arası bi gün de ben havuza atçam kendimi hafta içi...on numara plan program

eylül başında yedigöller
sonuna doğru da çubuk karagöl yaparız bi...oof muhteşem

jr.

boluda size iyi eğlenceler :mrgreen:
ben o kadar yola hayatta cesaret edemem lam
(alemin 2. en tırt motorcusuyum :mrgreen:)

evet bıktım bu tırt motorculardan:p ben ılerde güzel ülkemi dolascam ehliyetleri alsakta ramazana kadar 3-4 gun kacsak müdür bi taraflara bunaldım ben iyice.....

Offf yav forumdan bu kadar uzak kalıp da geri gelmek ne zormuş beyler..Oku oku bitiremedim..Ben döndüüm. Ankara'da işimin başında, hazır ve nazırım. Evet ne yapılıyo pazar'a ? Everenim, organizatörüm ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar