[Ankara - MT]

hoş geldin :rendeer: Hergele baklavadan da bahsetti mi :p:p:p[/QUOTE

yok aga bahsetmedim süpriz olsun dedim .
bu arada kendisi benim nerdeyse 17 -18 senelik arkadaşımdır süper bi insandır aynı zamanda doktordur:cat:

arkadaşlar bu arada aklıma gelmişken . malum atölye açıyorum ve oraya yerleşecegim . home ofis tadında bişi olacak. badana boya sonrası için ufaktan bir ihtiyaçlar listesi çıkarmaya başladım ( kitaplık , çalışma masası,buzdolabı, tv ,plazma tv , play station 3-2-1 :pvs. vs.) fiyat listesine vurunca baya gözümde büyüdü. demem odur ki aklınızda bulunsun etrafınızda taşınan , eşya yenileyen yani çıkma eşya bulunan olursa aklınızda bulunsun derim . durumları çokta mühim degil kırıgı dökügü varsa hallederim heleki boyası hiiiiççç mühim deil:) neyse durum budur. haberiniz ola derim .
sonra
aga niye haber vermedin bende şu vardı attım gitti.
keşke deseydin.
haber verseydin
falan olmasın diye haber vereyim dedim.
evet güzel haberlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
aaa, berber şimdide Dranes olmuş desem çatıdaki keskin nişancı direk götürecek hergelenin adamını. hoşgeldin doktor Dranes. warmı motopisiklet? alacaksan war bi tane. berberden. muayyer.

yarin geziye gideceklerdi...ben yokum sanirim biraz uzaga gitceklermis

ben karanfil misirda oturuyorum hadi gelin :)

yada neyse yaww ben cikiyorum yarin gezi olmazsa oturalim bi yerlerde

Son düzenleme:
tekrar selam arkadaşlar ben pek bilmiyorum ankarayı motor için aksesuar falan alabılecegım bı yer sordum ulusta yipa diye biyer var dedıler orda bulursun dedıler.tavsiye edecegınız yerler var mı bıldıgınız?

tekrar selam arkadaşlar ben pek bilmiyorum ankarayı motor için aksesuar falan alabılecegım bı yer sordum ulusta yipa diye biyer var dedıler orda bulursun dedıler.tavsiye edecegınız yerler var mı bıldıgınız?

proti motor: kask, dizlik, mont, bandana wırt, zırt, tırı, wırı. telefonlarıda warda unuttum, bulursun biyerlerde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar