[Ankara - MT]

"Altı üstü motosiklet sitesi" dediği siteyi küçümseyen bir kişinin o zaman orada ne işi var? üstelik mod olarak. :farao: bende hiç yakıştıramadım.Herkes bir birini yargılayıp infaz etseydi kanuna küreğe yöneticiye ne gerek vardı.Yönetici konumundaki insanların çok hassas ve sabırlı olması herkese eşit davranması lazımdır.

Tüm mesajlarıda silmişler:farao: orantısız güç kullanılıyor insan hakları mahkemesine müracat edelim:cherry:

"""takdir sevgili halkımızındır"""" derim:)

sayın Kuvvetmira, acil olarak Proti Motor'u arayınız lütfen :p Size bir mont teklifi yapcağız.

"Altı üstü motosiklet sitesi" dediği siteyi küçümseyen bir kişinin o zaman orada ne işi var? üstelik mod olarak. :farao: bende hiç yakıştıramadım.Herkes bir birini yargılayıp infaz etseydi kanuna küreğe yöneticiye ne gerek vardı.Yönetici konumundaki insanların çok hassas ve sabırlı olması herkese eşit davranması lazımdır.

Tüm mesajlarıda silmişler:farao: orantısız güç kullanılıyor insan hakları mahkemesine müracat edelim:cherry:

size biraz Türkiye'nin şu andaki yönetimini hatırlatmıyor mu???

Kış sezonu için termal içlikler, boyunluklar, Diadora botlar, Marushin kasklar, Frank Thomas montlar, Givi kasklar bugün Proti Motor'da olacak.

Proti Motor yenilikte lider :p :p :p

Hacıbaba; baklavada lezzet :queen:
http://www.hacibaba.com

:islikçalanismail:

selam millet cumadan geldim.İşler ne alemde:silent:

GIVI X01 az önce geldi, süper bir kaskmış ule :queen:

Kaç para procan:silent: 255 avrom var olurmu:silent:
Ayrıva N84' ü akşam detaylı temizlikten geçirdim sıfır diye satabilirsin:cat:

Son düzenleme:
arkadaşlar iletişim zor zanaattır.hiç bir karşılık ve menfeat gözetmeden(illa maddi demek istemiyorum kişilik anlamında da söylüyorum) karşındakini anlamak ,ona saygı duymak,aranda sorun olduğunda bunu konuşarak yada araya ikinci üçüncü şahısları katmadan halledebilmek çok zordur.
hele hele ülkemizde ve mt sitesinde bu daha da zor ve karışık bir hal alıyor.
çünki biz akdeniz kuşağında sıcak iklime sahip bir ülkeyiz.bu da bizi heyecanlı,aceleci,sinirli çabuk seven çok çabuk nefret eden insanlar yapıveriyor.
kavga etmek küsmek küstürmek çok çok kolay .
yapacağımız sadece birbirimizi anlamaya çalışmak,
bunu şunun için yazdım:
maksat muhabbet ve arkadaşlık bu gün mt adı altında bir aradayız,mt ha olmuş ha olmamış hiç bir şey fark etmez ve bir gün mt diğer kapanan pek çok site ve oluşum gibi belki bir gün kapanabilir ve o zaman akıllarda sadece gerçek hayattaki isimlerimiz kalacak.

Son düzenleme:
selam millet cumadan geldim.İşler ne alemde:silent:

Kaç para procan:silent: 255 avrom var olurmu:silent:
Ayrıva N84' ü akşam detaylı temizlikten geçirdim sıfır diye satabilirsin:cat:

abi 2. el kaskı sıfır diye satmak Proti Motor'a yakışmaz :p :cherry:

Givi 350 Euro satış fiyatı var etikette. Pazarlık yapılır :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
kamu oyuna önemli açıklama!
cenkay yılmaz airbrush atölyesi için uzun süredir aranan tükkan az önce tutulmuştur.
işler duruma gelmesi için hernevi maddi manevi yardımlarınız itinayla ve dört gözle beklenmektedir.
misal tükkanın acilen temizlenmesi gerekiyor.
haydi dostlar
"imece team" acilen iş başına.
not: emegi geçelere airbrush konusunda fevkaladenin fevkinde güzellikler yapılacatır. aramızda kalsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar